Salihli Ticaret ve Sanayi Odası'nın Yeni Yönetimli İlk Meclis Toplantısı

Salihli Ticaret ve Sanayi Odası'nın Yeni Yönetimli İlk Meclis Toplantısı

Salihli Ticaret ve Sanayi Odası’nın (STSO) yeni oluşturulan meclisinde ilk toplantı yapıldı.

Yeni dönem için seçilen 36 meclis üyesinden 34’ünün katılımıyla yapılan ilk toplantıda Meclis Başkanlık Divanı seçimleri gerçekleştirildi.

Yapılan seçimde Meclis Başkanlığı’na Süleyman Oral getirilirken, Turgut Yenidünya ile Ali Rıza Manav Başkan Yardımcıları, Osman Özsaraç da Divan Katibi oldu.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin belirlediği seçim takvimi çerçevesinde, 14 Haziran’da Meclis Üyeliği seçimlerinin yapıldığı Salihli Ticaret ve Sanayi Odası’nda, Yönetim Kurulu’nun belirlenmesinden sonra, son olarak da Meclis Divanı oluşturuldu. Toplam 36 üyesi bulunan Meclis’te 34 üyenin katılımıyla gerçekleştirilen ilk toplantıda, Meclis Başkanlığı’na Süleyman Oral seçildi. Yapılan seçimde, Başkan yardımcılıklarına Turgut Yenidünya ve Ali Rıza Manav, Divan Katipliği’ne ise Osman Özsaraç getirildi.

Salihli Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyeti’ne ise Oda temsilcileri olarak İbrahim Yüksel, Erol Yaman ve Mehmet Demir’in katılmasına karar verildi.

Meclis Başkanı Süleyman Oral, yeni dönemin hayırlı olmasını diledi

Salihli TSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Yüksel, yaptığı konuşmada dört yıl için göreve geldiklerini belirterek, ortak akılla hizmet vermeyi hedeflediklerini kaydetti.

Salihli TSO’da geçtiğimiz yıllarda iki dönem meclis üyeliği görevinde bulunduğunu, son 10 yıl da Salihli Belediyesi’nde meclis üyesi olarak yer aldığını vurgulayan Yüksel, "Salihli’ye hizmet etmeyi, Organize Sanayi Bölgesi’ni geliştirmeyi, eğitimde ve kültürel hayatta ilerlemeyi amaçlıyor ve bu uğurda adımlar atmak istiyoruz. Manisa’daki oda ve borsalarla ortak hareket ederek, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği bünyesinde Manisa lobisi oluşturmayı diliyoruz. Üyelerimiz arasında uyumlu bir çalışma sergileyerek, görev süremiz olan 4 yılı en yararlı şekilde tamamlamak niyetindeyiz" dedi

Meclis toplantısında, Salihli TSO tarafından Ramazan ayı boyunca, Salihli, Kula ve Selendi’de iftar çadırları açılacağı bilgisini de verdi

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile