Samsun'da TOBB Anaokulu Için Temel Atildi

Samsun'da TOBB Anaokulu Için Temel Atildi

Türkiye Odalar ve Borsalar Birligi (TOBB) tarafindan 154 ilçede 154 yeni okul binasi yapilmasini kapsayan projesi dahilinde Samsun’un Havza ilçesinde yapilacak olan anaokulu binasinin temeli atildi.

TOBB ile Milli Egitim Bakanligi (MEB) arasinda imzalanan “Ulusal Egitime Katki Protokolü” ile TOBB tarafindan 154 ilçede 154 yeni okul binasi yapilmasini kapsayan projesi dahilinde Havza’da yapilacak olan anaokulu binasinin temeli atildi.

Havzanin Degirmenüstü Mahallesinde 2 bin 200 metrekare alanda bin 230 metrekare insaat alina sahip, 2 katli ve 6 derslikten olusan TOBB Havza 25 Mayis Anaokulu insaat alaninda temel atma çalismalarini inceleyen Havza Ticaret ve Sanayi Odasi Baskan Yardimcisi Yakup Akekin, Yönetim Kurulu Üyeleri Alper Gedik ve Recep Teber ile Oda Sekreteri Arif Altun yüklenici firma yetkililerinde bilgiler aldilar.

Incelemelerin ardindan konusan Akekin, “Okul, 154 ilçede 154 yeni okul binasi yapilmasini kapsayan projesi dahilinde oda yönetimin girisimleri ile ilçeye kazandirildi. Öncelikle ilçemizde bu destegi veren TOBB Baskanimiz Rifat Hisarciklioglu ve ekibine tesekkür ediyorum. Ilçemizin egitim hayatina katki sunacak olan okul binamiz hayirli ugurlu olsun” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile