Seferihisar'da Yarali Bulunan Marti Tedaviye Alindi

Izmir'in Seferhisar ilçesinde bir evin bahçesinde yarali halde bulunan marti, polisler tarafindan götürüldügü veterinerde tedavi altina alindi.

Camikebir Mahallesi'nde bir evin bahçesinde yarali martiyi gören vatandaslar durumu Seferihisar Emniyet Müdürlügü bünyesindeki Çevre, Doga ve Hayvanlari Koruma Büro Amirligine bildirdi.

Bölgeye gelen polis memurlari, kanadindan yarali martiyi, polis yelegini kullanarak yakaladi.

Ekip tarafindan veterinere götürülen martinin tedavisine baslandi.

Çevre sakinlerinden Rüstem Daskin, yaptigi açiklamada, "Martiya suyunu yiyecegini verdik. Emniyet müdürlügünden gelen arkadaslar martiyi alarak veterinere götürdü. Çok tesekkür ediyoruz. Insallah kanadi veteriner tarafindan tedavi edilir ve marti özgürlügüne kavusur." dedi.

Hafize Çakal da, hafta sonu olmasi sebebiyle hiçbir kurumdan yanit alamayinca Seferihisar Emniyet Müdürlügünü aradigini belirterek, "Evden disari çiktigimda martiyi gördüm. Çok üzüldük. Yiyecek ve su verdik. Emniyet müdürlügü ekipleri hemen geldiler. Çok tesekkür ediyoruz. Martimizi kurtardik. Her canlinin kiymeti var." diye konustu.

Veteriner hekim Kerim Kesici de, martinin kanadinda bir sorun oldugu için uçamadigini ama genel durumunun iyi göründügünü kaydetti.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile