Sehitkamil'de '90'Lardan Kalan Sarkilar' Konseri Düzenlendi

Sehitkamil'de '90'Lardan Kalan Sarkilar' Konseri Düzenlendi

Sehitkamil Sanat Merkezi’nde egitim gören konservatuar ögrencileri, 19 Mayis Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayrami kapsaminda düzenlenen “90’lardan Kalan Sarkilar” konseriyle izleyicilere unutulmaz bir gece yasatti.

Sehitkamil Sanat Merkezi’nin açik amfi alaninda gerçeklesen konsere yogun bir katilim oldu. Istiklal Marsi’nin okunmasiyla baslayan konser, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün sevdigi “Fikrimin Ince Gülü” adli eserin icrasiyla devam etti. Bu anlamli baslangiç, izleyicilerden büyük alkis aldi ve duygusal anlar yasandi.

Konser boyunca konservatuvar hazirlik ögrencileri, birbirinden güzel sarkilari seslendirdiler. Esra Nur Bozkurt’un seslendirdigi “Alisamadim Sensizlige”, Ipek Su Bakar’in “Acemi Balik”, Ömer Köseoglu’nun “Gül Pembe”, Mustafa Yigit’in “Hercai”, Ceren Özker’in “Seni Anan Benim Için Dogurmus”, Yusuf Ahmet Yilmaz’in “Kandirdim”, Resit Yilmaz’in “Sabret”, Melek Kar’in “Vazgeçtim”, Merve Özdemir’in “Sevdik Sevdalandik”, Gül Ahmet Akar’in “Bekâr Gezelim” ve Baki Topal’in “Hangimiz Sevmedik” isimli eserleri, izleyicilerden tam not aldi. Konservatuvar hazirlik egitmeni Özlem Canyurt da sahne alarak “Sen Allah’in Bir Lütfusun” adli sarkiyi seslendirdi. Canyurt’un performansi büyük begeni topladi ve izleyiciler tarafindan coskuyla alkislandi.

Konservatuvar hazirlik egitmeni Ali Osman Çuhadar sefliginde Nazli Ulucan, Murat Ugur, Muzaffer Dikoglu, Yasin Musa Gündogan, Deniz Kiliç, Efe Kirici ve Erkan Can gibi yetenekli ögrenciler de enstrümanlariyla konsere büyük katki sagladilar. Her bir enstrümanistin performansi, konserin zenginligini ve kalitesini artirdi.

Konser, hep birlikte Izmir Marsi’nin coskuyla okunmasiyla sona erdi. Izleyiciler, bu nostaljik ve duygusal gece için ögrencilere ve egitmenlerine tesekkür ederek, konserin uzun süre hafizalarda yer edecegini belirttiler. Izleyiciler, 90’lardan günümüze uzanan sarkilarin tinisiyla nostalji dolu bir gece geçirdikleri için memnuniyetlerini dile getirdiler ve bu tür etkinliklerin devam etmesi temennisinde bulundular.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile