Şehitler Albümü Çalışmaları Sürüyor

Şehitler Albümü Çalışmaları Sürüyor

Sakarya Üniversitesi ve Türkiye Harp Malülü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Sakarya Şubesi'nin ortaklaşa başlattığı ve Komisyon Başkanlığını Doç

Sakarya Üniversitesi ve Türkiye Harp Malülü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Sakarya Şubesi'nin ortaklaşa başlattığı ve Komisyon Başkanlığını Doç. Dr. Enis Şahin'in yaptığı Sakaryalı Şehitler ve Gaziler Albüm Kitabı çalışmaları sürüyor.
Komisyon üyeleri 6 Temmuz tarihinde başlayan çalışma kapsamında bugüne kadar 120 şehit ailesi ve 65 gazi ziyaret edildi. 10 Emniyet şehidi ve 5 emniyet mensubu gazinin bilgileri toplandı. Ramazan ayında verilen aradan sonra bilgi ve resim toplama çalışmaları da hızla devam ediyor.
Ziyaretler çerçevesinde en son emniyet mensubu olarak görev yaparken 24 Ocak 2008'de Gaziantep'te Terör Örgütü El Kaide'nin hücre evine yapılan baskında çıkan çatışmada şehit olan özel harekat polisi Ahmet Çondul'un ailesi ile son asker şehit olan Hakkari Şemdinli Gediktepe Karakoluna yapılan hain baskın sonrasında çıkan çatışmada şehit olan Piyade Er Mutlu Saydam'ın ailesi ziyaret edildi. Şehitlerin aileleri ile görüşmeler yapılarak albümlerden fotoğraflar ile bilgiler alındı. Ziyaretlerde Sakarya Üniversitesi Öğrenci konseyinden bir grup öğrenci de hazır bulundu.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile