Sehzadeler Belediye Meclisi Gündemindeki Maddeleri Görüstü

Sehzadeler Belediye Meclisi Gündemindeki Maddeleri Görüstü

Sehzadeler Belediyesi Haziran Ayi Meclis Toplantisi dün Sehzadeler Belediye Baskani Ömer Faruk Çelik baskanliginda yapildi. Toplantida 16 gündem maddesi görüsülüp karara baglanirken, Baskan Çelik belediyenin hizmet ve yatirimlarindaki son durum hakkinda meclis üyelerine bilgi verdi.

Sehzadeler Belediyesi Haziran Ayi Meclis Toplantisi dün yapildi. Sehzadeler Belediye Baskani Ömer Faruk Çelik baskanliginda gerçeklestirilen toplanti sehitlerimiz için saygi durusunda bulunulup, akabinde Istiklal Marsinin okunmasiyla basladi.

Gündem maddelerinin görüsülmesine baslanmadan önce Baskan Çelik, belediyenin hizmet ve yatirimlarindaki son durum hakkinda meclis üyelerine bilgi verdi.

Cumhurbaskani Erdogan ve milletvekillerine tebrik

Milletvekili ve Cumhurbaskanligi seçimlerine deginerek sözlerine baslayan Baskan Çelik, "14 Mayis’ta milletvekili ve cumhurbaskanligi 1. tur, 28 Mayis’ta da cumhurbaskanligi 2. tur seçimini gerçeklestirdik. Halkimizin genis katilimiyla, demokratik bir ortamda, adeta bir demokrasi söleni havasinda geçen seçimler neticesinde seçilen milletvekillerimizi tebrik ediyor, ülkemiz adina basarili, hayirli çalismalara imza atmalarini temenni ediyoruz. Halkimizin güven oyunu alarak, bir kez daha seçilen Cumhurbaskanimiz Recep Tayyip Erdogan’i da tebrik ediyoruz. Seçimler neticesinde kazanan demokrasimiz, kazanan 85 milyon olmustur. Seçim sonuçlarinin ülkemiz ve milletimiz için hayirli olmasini diliyorum" dedi.



“21 yas üstü zihinsel engelliler is sahibi olacak”

Daha sonra belediyenin hizmet ve projelerindeki son durum hakkinda bilgi veren Baskan Çelik söyle devam etti: "Tilkisüleymaniye Mahallesi’nde 21 yas ve üzeri engelliler için hayata geçirecegimiz, 50 kisi kapasiteli Engelsiz Yasam Merkezimiz ve Korumali Isyeri Projemizin temelini attik. Rabbim kazasiz belasiz tamamlayip hizmete açmayi nasip etsin."

Baskan Çelik ayrica hem belediyenin hem de Manisa Büyüksehir Belediyesi ile ortak yürütülen çalismalar hakkinda da meclis üyelerini bilgilendirdi.

TOKI ve kentsel dönüsüm

Sancaklibozköy’de hayata geçirilen TOKI konutlari ve kentsel dönüsüm projelerindeki son durumu da paylasan Baskan Çelik, "Sancaklibozköy Mahallemizde TOKI tarafindan yapilan 400 sosyal konutun da hak sahiplerine anahtar teslimleri basladi.

24 Mayis’ta baslayan teslim süreci 16 Haziran’da son bulacak. Sehzadeler’imize hayirli olsun. Kocatepe, Gediz, Bayindirlik, Ishak Çelebi ve Dilsikar Mahallelerimizi kapsayan ve 365 dönümlük alanda gerçeklestirecegimiz, Manisa tarihinin en büyük Kentsel Dönüsüm Projesinin 605 konut ve 54 dükkanlik 1. etabinda insaat basladi.

Yüklenici firma santiyesini kurup, yapilacak ilk bloklarin kazi çalismalarina basladi" dedi.

Baskan Çelik’in konusmasinin ardindan meclis gündeminin görüsülmesine geçildi. Toplantida 16 gündem maddesi görüsülerek karara baglandi. Temmuz ayi meclis toplantisinin ise 3 Temmuz 2023 tarihinde saat: 17.00’da yapilacagi ifade edildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile