Sevencan, Yeni Kitabiyla Okuyuculariyla Bulusuyor

Sevencan, Yeni Kitabiyla Okuyuculariyla Bulusuyor

Yalovali Arastirmaci-Yazar Muhsin Sevencan, sekiz yillik titiz bir çalismanin ürünü olan yeni kitabi “Besinci Kol Faaliyetlerinin Hedefindeki Sultan: II. Abdülhamid Han” ile okuyuculariyla bulusturuyor.

Sevencan, 6 Temmuz’da Engelsiz Kafe’de gerçeklestirilecek imza günü etkinliginde okuyuculariyla bir araya gelecek. Kitabinin hazirlik süreci hakkinda açiklamalarda bulunan Muhsin Sevencan, eserin ortaya çikis hikayesini ve içerigini anlatti. Sevencan, kitabi yazarken en büyük çabasinin maddi kusurlari en aza indirmek oldugunu belirterek, "Kelime veya harf hatasi olmamasi için büyük ugraslar verdim. Okuyanlarin gözüne insallah kusur ilismeyecek" dedi.

Kapak tasariminin da tamamen kendisine ait oldugunu ve kapakta kullanilan fotografin gerçek bir fotograf oldugunu vurgulayan yazar, kitabin yazim sürecinin 8 yil sürdügünü, ancak ham çalismasini 6 ay içinde tamamladigini belirtti.

Sevencan, "Kitabi yazarken bölümleri gözümde canlandirdim ve eksiklikleri tespit ederek düzelttim. 8 yil boyunca bu kitabi yazarken aslinda yasadim. Bu kitapta Türk’ün varlik mücadelesini anlatmaya çalistim " ifadesini kullandi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile