Siirt İşadamları Derneği üyeleri İstanbul'u gezdi

Siirt İşadamları Derneği İstanbul Bostancı Atılım İşadamları Derneği'nce misafir edildi. Üç günlük İstanbul gezisine katılan SİAD yönetim kurulu üyele

Siirt İşadamları Derneği İstanbul Bostancı Atılım İşadamları Derneği'nce misafir edildi. Üç günlük İstanbul gezisine katılan SİAD yönetim kurulu üyeleri, Atılım İşadamları Derneği üyeleri ile bir araya geldi. İstanbul'da çeşitli kurum ve kuruluşları ziyaret eden Siirtli işadamları, kentin tahiri ve turistik yerlerini de gezdi.

Gezinin çok verimli geçtiğini dile getiren SİAD yönetim kurulu üyesi İsmail Genç, girişimci ve işadamlarının ilgisinden memnun olduklarını ve bu tür gezilerin karşılıklı olarak bir sinerji meydana getirdiğini söyledi. VİKO gibi büyük üretim yapan fabrika ve işyerlerinde gezi ve incelemelerde bulunduklarını, iş dünyasında kaynaşmak ve tanışmak ile başlayan sürecin ileri ki dönemlerde ticari işbirliklerine döndüğünü anlatan Genç, baharda Atılım İşadamları Derneği üyelerini Siirt'e davet ettiklerini ifade etti. Yatırım için Siirt'te değerlendirilecek imkanlar olduğunu aktardıklarını belirten Genç, önemli olanın batıdaki sanayici ve işadamlarını buraya getirerek ortamı görmelerini sağlamak olduğunu kaydetti.

Bostancı Atılım İşadamları Derneği Üyesi ve VİKO Yönetim Kurulu Eş Başkanı Ali Dağbaşı da Siirtli işadamlarının ziyaretini önemsediklerini ve karşılıklı görüş-alışv-erişinde bulunduklarını söyledi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile