Suluova’dan 4 Kamyon Yardım Malzemesi Deprem Bölgesine Hareket Etti

Suluova’dan 4 Kamyon Yardım Malzemesi Deprem Bölgesine Hareket Etti

Suluovalı hayırseverler, iki günlük kampanya boyunca çeşitli gıda ve giyim malzemelerinden, yorgan, elektrikli battaniye ve katalitik ısıtıcı sobalarına varıncaya kadar birçok yardım malzemelerini kamyonlarına yükleyerek depremzedelere dualar eşliğinde gönderdi.


Suluova Ticaret ve Sanayi Odası öncülüğünde bir gün önce başlatılan yardım kampanyası neticesinde 2 günde 4 kamyon yakacak ve gıda malzemesi toplanarak depremzedelere ulaştırılmak üzere yola çıktı. TSO Başkanı Turgut Aksu yaptığı açıklamada, ilçe belediyesi ve 6 sivil toplum kuruluşu ile 2 gün boyunca insani yardım kampanyası düzenlediklerini belirtti. Türk halkının iyi ve kötü günde daima birlik ve dayanışma içerisinde olduğunu vurgulayan Turgut Aksu, "Suluova olarak bir taraftan depremzedeler için üzülürken bir taraftan da yaralarına merhem olmak için yardım kampanyası düzenledik. Halkımız verebildiği ölçüde depremzedeler için yardıma koştu. Tüm halkımızdan ve destek veren sivil toplum kuruluşlarımızdan Allah razı olsun. Umarım bu afeti en az hasar ve can kaybıyla atlatırız." diye konuştu.
Yardım kamyonlarını yolcu edenler arasında bulunan Belediye Başkanı Mahmut Boz da açıklamasında, "Duyduğumuz andan itibaren bir taraftan acımızı yaşadık diğer taraftan her türlü yardım için seferber olduk. Yardım kampanyasına desteklerimizin yanında Belediyemiz sivil savunma ekiplerini afet bölgesine derhal gönderdik." dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile