Taksim Ilginç Olay Açiklamasi Belaruslu Genç Kadin 'Koca Ariyorum' Dövizi Açti

Taksim Ilginç Olay Açiklamasi Belaruslu Genç Kadin 'Koca Ariyorum' Dövizi Açti

Taksim Istiklal Caddesi’nde Belaruslu genç bir kadin, “Koca ariyorum” yazili dövizle ilginç bir olaya imza atti. Elindeki dövizle caddede duran genç kadini gören vatandaslar ise siraya girerek fotograf çektirdi. Genç kiz, “Bu bir saka degil. Gerçekten benimle ilgilenecek, güvenligimi saglayacak iyi bir adam ariyorum” dedi.

Taksim Istiklal Caddesi’nde dün esine az rastlanir bir olay meydana geldi. Polina Litvinova isimli 19 yasindaki Belaruslu genç kiz, elinde “Koca ariyorum” ve sosyal medya hesabinin kullanici adi yazan bir dövizle Istiklal Caddesi’nde dolasti. Yaziyla dolastigi videolari kendi sosyal medya hesaplarindan paylasmayi ihmal etmeyen genç kizi gören yerli ve yabanci turistler de saskinliklarini gizleyemedi.

“Koca Ariyorum” yazili dövizle dolasti

“Koca Ariyorum” yazili dövizle uzun süre cadde turu atan Belaruslu kadin, kendisiyle fotograf çektirmek isteyen vatandaslarla poz verdi. Genç kizin sosyal medyasindan da yaptigi paylasim kisa sürede binlerce izlenmeye ulasti. Yasanan ilginç olay cep telefonu tarafindan kaydedildi.

“Güvenligimi saglayacak iyi bir adam ariyorum”

Yaptigi eylemin tamamen gerçek oldugunu söyleyen Polina Litvinova su ifadeleri kullandi:

“Birçok insan neden bu tarz bir video yaptigimi soruyor. Epey dikkat çekiyorum zaten ama bu bir saka degil. Gerçekten benimle ilgilenecek, güvenligimi saglayacak iyi bir adam ariyorum. Ve bugünlerde size bir cinsel obje gibi bakmayan bir adam bulmak çok zor. Eger bu yöntemle koca bulmak yanlissa baska nasil bulunabilir bilmiyorum. Insanlarin sizi sadece kullanmak istedigi es bulma gibi uygulamalardan mi bulmaliyim, siz söyleyin o zaman nereden bulacagim? Çünkü evlenilecek bir erkek bu tarz uygulamalar kullanmaz zaten. En azindan böyle seylere zaman harcamaz. O yüzden ben de böyle bir yol seçtim.”
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile