Taşoluk Belediyesi'ne Çöp Kovası ve Çöp Konteyneri Alımı

Sinanpaşa ilçesine bağlı Taşoluk belde Belediyesi tarafından temizlik hizmetlerinde kullanılmak üzere 100 adet park tipi çöp kovası ve 25 adet galvaniz çöp konteyneri satın alındı.

Taşoluk Belediye Başkanı Murat Öner, gazetecilere yaptığı açıklamada, temizlik hizmetlerinde kullanılmak üzere 100 adet park tipi çöp kovası ve 25 adet galvaniz çöp konteyneri satın aldıklarını bildirdi.

Beldenin daha modern görünüme sahip olması amacıyla cadde ve sokaklarla iş yerlerinin önleri, cami, mescit, okul, park gibi halkın yoğun kullanımında olan bölgelere yeni modern park tipi çöp kovaları, mahalle aralarında gerekli görülen yerlere büyük çöp konteynerleri yerleştirildiğini ifade eden Öner, şunları kaydetti:

''Beldemizdeki muhtelif yerlere çöp kovalarını yerleştirmekteki amacımız, vatandaşlarımızı çevre temizliği konusunda bilinçlendirmektir. Beldemizin en işlek caddelerinde vatandaşların ellerindeki çöpleri ve sigara izmaritlerini atacak çöp kutusu bulamaması büyük sorundu. Biz de bunu düşünerek özel tasarım çöp kovaları yaptırdık. Şimdi vatandaşlar çöplerini yerlere atmayacak. Çöp kovalarımız gün içinde de ekiplerimiz tarafından sık sık boşaltılıp temizlenecek. Vatandaşlarımızdan çevre temizliği konusunda daha fazla duyarlılık bekliyoruz. Kaldırım kenarlarına yerleştirilen yeni çöp kovaları, esnaf ve vatandaşlarımız tarafından oldukça beğenildi.''

Muhabir: Burak Aydın / Mustafa Güngör

Yayıncı: Sedat Gök
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile