Tatvan Kültür Merkezinin konferans salonunda düzenlenen toplanti, saygi durusu ve Istiklal Marsi’nin okunmasiyla basladi.
Ardindan, Tatvan Ilçe Emniyet Müdürlügü bünyesindeki uzman ekip tarafindan uyusturucu madde kullaniminin zararlari hakkinda bilgilendirme yapildi. Konunun çok hassas oldugunu belirten uzman ekipler, çocuklarin genel olarak madde kullanimina merak etme, özenme, arkadas israri, kisisel sorun, ailevi sorun veya eglence maksadiyla basladigini anlatti.
Uyusturucu madde kullanan gençlerin öncelikle arkadas çevresinin degistigi, istahsizlik yasadigi, odasina kapanip hiç kimseyle görüsmek istemedigi, uyku düzeninin bozuklugu gibi durumlara rastlandigi dile getiren uzmanlar, bu ve buna benzer sorunlarla karsilasan ailelerin öncelikle okullardaki psikolojik danismanlara veya polis ya da jandarmaya basvurmasi gerektigini vurguladi.
Istasyon Ilkokulu Müdürü Kemal Sönmez’in konusmasiyla devam eden program, slayt gösterisiyle son buldu.
Tatvan'da Madde Bagimliliginin Zararlarin Anlatildi
BITLIS – Bitlis’in Tatvan ilçesindeki Istasyon Ilkögretim Okulundaki ögrencilerin velilerine yönelik madde bagimliliginin zararlari anlatildi.



















