TEKNOFEST Ödüllü Takimdan Rektör Prof. Dr. Kemal Senocak'a Plaket

TEKNOFEST Ödüllü Takimdan Rektör Prof. Dr. Kemal Senocak'a Plaket

TEKNOFEST ödüllü ESOGÜ Mavera Teknoloji Takimi, Eskisehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Rektörü Prof. Dr. Kemal Senocak’a süreç boyunca verdigi desteklerden dolayi tesekkür plaketi verdi.

2021 Uluslararasi TEKNOFEST Efficiency Challenge Elektrikli Araç Yarislari’nda Tanitim ve Yayginlastirma ödülünü alan ESOGÜ Mavera Teknoloji Takimi, ESOGÜ Rektörü Prof. Dr. Kemal Senocak’a süreç boyunca verdigi desteklerden dolayi tesekkür plaketi takdim etti. Rektör Senocak’da Mavera Teknoloji Takimi’ni kutlayarak kendilerine tesekkür belgesi ve hediye takdiminde bulundu. Etkinlikte Rektör Yardimcilari Prof. Dr. Rifat Edizkan, Prof. Dr. Ali Arslantas ve Prof. Dr. Kamil Çolak’da hazir bulundu.

ESOGÜ bünyesinde kurulmus bir proje takimi olan Mavera Teknoloji Takimi, Mühendislik-Mimarlik Fakültesi Makine, Elektrik-Elektronik ve Bilgisayar Mühendisligi ögrencilerinden olusuyor. Takimdan yapilan açiklamada, üç yil önce kuruldugundan beri heyecanini kaybetmeden çalisan ve 2021 Uluslararasi TEKNOFEST Efficiency Challenge Elektrikli Araç Yarislari’nda dev bütçeli takimlara karsi mücadele ederek basarili olan Mavera Teknoloji Takimi’nin, 2022 yarislarina bu kez yan yana çift koltuklu yeni bir tasarimla katilmayi hedefledigi belirtildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile