“turgutlu’ya Değer” Projesinin Kapanışı Yapıldı

“turgutlu’ya Değer” Projesinin Kapanışı Yapıldı

Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası ile Zafer Kalkınma Ajansı'nın projesi bugün yapılan toplantı ile sona erdi.

Yapılan sözleşme ile, Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası, Çok Amaçlı Konferans Salonu kazandı.

Yapılan kapanış toplantısına Turgutlu Kaymakamı Nazmi Günlü, Turgutlu Belediye Başkanı Serhat Orhan, Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Altan, Turgutlu İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ölmez, dair müdürleri ve bir çok sayıda davetli katıldı.

Turgutlu Kaymakamı Nazmi Günlü, “Zafer Kalkınma Ajansı ile ortak yürütülen projeler Turgutlu’ya önemli kazanımlar sağladı. Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası ile yoğun bir mesai ortamı oluşturarak şuanda bulunduğumuz bu salonun kendisi bile başlı başına büyük bir hamledir. Emeği geçen herkese teşekkür ederim” şeklinde konuştu.

Turgutlu Belediye Başkanı Serhat Orhan ise, şunları söyledi: “Projelerin Turgutlu’ya pozitif yarar sağlandığı görüyoruz. Kalkınma Ajansı yetkilileri ile dirsek teması halinde olan odamıza da teşekkür ediyoruz. Ajansla sözleşme bitti ve değerlendirme sürecine girdik, ancak temennim sözleşme yenilenmesi ve kentimize daha fazla yatırım yapılmasıdır. Zafer Kalkınma Ajansı iyi işler ortaya koyarak üretimi sürekli destekliyor. Benim kendi şahsıma ait firmamda kalkınma ajansının desteği ile atık su tesis yapıldı ve firmamıza çok olumlu yansıdı. Proje kapsamında emeği geçen herkese teşekkür ederim.” Zafer Kalkınma Ajansı ile Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası arasında imzalanan “Turgutlu’ya Değer” projesi 9 aylık bir sözleşme ile hayata geçirildi. Projenin toplam maliyeti 500 bin TL olarak belirlendi. Projede hayata geçirilen Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası Çok Amaçlı Konferans Salonu bugüne kadar 50’den fazla etkinliği ev sahipliği yaparken, ortalama 2 bin 500 kişi bu etkinliklerde ya da eğitim seminerlerinde salonu ziyaret etti .
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile