Turgutluspor Altay Maçına Hazırlanıyor

Turgutluspor Altay Maçına Hazırlanıyor

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Turgutluspor, Pazar günü Altay ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürüyor.

Son oynadığı 3 maçta 9 puan çıkaran Turgutluspor'un teknik direktörü ve futbolcusu Yusuf Şimşek, “Altay maçına puan ve puanlar almak için gideceğiz. İyi yoldayız. Rakibimizin son şansı. Güzel bir maç olacağını düşünüyorum. Müsabakanın kazasız belasız olmasını diliyorum. Kazanan Türk futbolu olsun. Bu maçta bütün emeklerimizin karşılığını almak için mücadele edeceğiz. Tolga Doğantez ve Burak Karaduman ile yollarımızı ayırdık. Bu maçta Özkan ve Çağdaş sarı kart cezalı olduğundan kadroda yer alamayacak. Kocaelispor maçında sakatlanan Halil ise düz koşu yaparak idmanlarına devam ediyor. Takımın çalışmasından çok memnunum. Altay maçı için Cumartesi günü İzmir Basmane Anemon Otel’de kampa gireceğiz.” diye konuştu.

Öte yandan Kocaelispor karşılamasında 4 gol atan Can Erdem, Altay karşısında da 2 gol atacağının sözünü verdi. Turgutluspor Kulüp Başkanı Murat Ayhan ise “Play off yolunda zorlu Altay maçına tüm taraftarlarımızı bu maça destek için çağırıyoruz.” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile