Türk Eğitim-sen Üniversite Temsilciliği Bürosunun Açılışı Gerçekleştirildi

Türk Eğitim-sen Üniversite Temsilciliği Bürosunun Açılışı Gerçekleştirildi

Türk Eğitim-Sen’in Karabük Üniversitesi Temsilciliği bürosunun açılışı Kamu-Sen ve Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk tarafından gerçekleştirildi.


Genel Başkan Koncuk ve beraberindekiler açılış öncesi KBÜ Rektörü Prof. Dr. Burhanettin Uysal’a nezaket ziyaretinde bulundular.

Türk Eğitim-Sen’in Üniversitede açmış olduğu üniversite temsilciliğinin hayırlara vesile olmasını temenni eden Rektör Prof. Dr. Burhanettin Uysal, “Yaklaşık yirmi yıldır Karabük’te Karabük halkı ile beraber burayı bir üniversite şehri yapmak için çalışıyoruz. Aslında Karabük Üniversitesi kurulduğu arazi üzerinde değil, Karabüklünün gönlünde kurulmuştur. Maddi imkânları olanlar bu kuruluşa maddi anlamda katı sağlarken, maddiyatı olmayan insanlar ise hep bir gönülden dua ettiler ve Karabük Üniversitesi kısa zamanda Türkiye’nin parlayan yıldızı haline geldi. Fiziki mekânlarımızın belki de yüzde 70’i Karabük halkı tarafından yapılmıştır. Bu konudaki desteklerini bizlerden hiçbir zaman eksik etmeyerek bugün kısa zamanda fark edilen bir üniversite olmamıza katkı sağladılar.” dedi.

Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk ise, son zamanlarda özellikle Karabük Üniversitesinin yapmış olduğu ilklerle dikkatleri çeken bir üniversite haline geldiğini söyleyerek, “ Sosyal medyadan da takip ettiğim Karabük Üniversitesi’nde gördüğüm kadarıyla burada okuyan öğrencilere, öncülük eden birileri var. Karabük artık sadece demir çelik sektörü ile değil artık Karabük Üniversitesi ile de anılan bir yer olacaktır. Ben şahsım adına Rektörümüze yapmış olduğu tüm çalışmalar, Karabük’e ve Karabük halkına sağlamış olduğu katkılardan dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Makamda gerçekleşen ziyaret sonrası Rektör Prof. Dr. Burhanettin Uysal, Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk, Türk Eğitim-Sen Karabük Şube Başkanı Ahmet Turgut Kurtoğlu ve Türk Eğitim-Sen üyeleri ile birlikte, Rektörlük binası’nda bulunan Türk Eğitim-Sen’in Karabük Üniversitesi Temsilciliği Bürosu’nun açılışı gerçekleştirildi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile