Türk Sağlık Sen Temsilcisine Teşekkür Plaketi

Türk Sağlık Sen Temsilcisine Teşekkür Plaketi

Türk Sağlık Sen Nevşehir Şube Başkanı Turgay Çetin ve beraberindeki heyet Türk Sağlık Sen Genel Merkezi tarafından Antalya'da düzenlenen 20.yıl eğitim ve istişare toplantısına katıldı.

Türk Sağlık Sen Nevşehir Şube Başkanı yaptığı açıklamada genel merkezimiz tarafından Antalya'da düzenlenen 20. yıl eğitim ve istişare toplantısına katıldıklarını ve Gülşehir ilçe temsilcisine burada yaptığı çalışmalardan dolayı plaket verildiğini söyledi.

Türk Sağlık Sen Nevşehir Şube Başkanı Turgay Çetin, '' Nevşehir il yönetimi olarak Antalya'da düzenlenen eğitim istişare toplantısına katıldık. Burada sendikamızın faaliyetleri, yeni teşkilat yasası, döner sermayelerin emekliliğe yansıtılması hakkında genel merkez yöneticilerimiz tarafından ve eğitimci yazarlar tarafından bilgiler edindik. Burada Nevşehir Türk Sağlık Sen Şube Başkanlığı Gülşehir ilçe temsilcimiz olan Feyzullah Keten arkadaşımıza Genel Başkanımız Önder Kahveci tarafından sendikal faaliyetler ve üye çalışmalarında ki göstermiş olduğu çalışmalardan dolayı plaket takdim edildi''diye konuştu.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile