Üniversiteden Öğrencilere Çağrı Merkezi

Pamukkale Üniversitesinde (PAÜ) öğrencilerin sorularını yanıtlamak ve sorunlarını çözmek için kurulan Çağrı Merkezi, öğrencilere hizmet vermeye başladı.

Üniversiteden yapılan açıklamaya göre, PAÜ Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı bünyesinde öğrencilerin tüm işlemlerine cevap vermek üzere kurulan çağrı merkezi, görev yapacak personellerin eğitimden geçirilmesinden sonra faaliyete başladı.

Öğrenciler, soru ve sorunlarını 0 (258) 296 21 21 nolu telefonla yetkilere ileterek çözüm bulacak. PAÜ'de öğrenim gören öğrencilerin ders kayıt ve muafiyet işlemleri, harç işlemleri, Farabi Değişim Programı, YÖKSİS, burs, Avrupa Kredi Transfer Sistemi (AKTS) ve diploma gibi birçok konuda soru ve sorunlarının kayda alınıp çözüm üretildiği merkez, akademik ve idari personel ile PAÜ ailesine yatay ve dikey geçiş yapmak isteyen öğrencilere de hizmet verecek.

Görüşmelerin kayıt altına alındığı Çağrı Merkezi'nde görüşme sona erdikten sonra öğrencinin telefonuna görüşme ile ilgili kısa mesaj gönderilecek. İşlemin içeriğine göre öğrenciye mail yoluyla geri bildirimde bulunulacak.

Kurulan Çağrı Merkezi'nin 60 bine yakın öğrenciye hizmet vermeye başladığı, öğrencilerin, tüm öğrencilik işlemleri hakkında sorunlarını bir telefon görüşmesi ile çözeceği belirtildi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile