Ünlü Fotoğrafçı Yalçın Savuran Osmaneli'de

Ünlü Fotoğrafçı Yalçın Savuran Osmaneli'de

Ünlü fotoğraf sanatçısı ve sinema eleştirmeni Yalçın Savuran ile ekibi, “Büyüklere Masallar 2” ve karma fotoğraf sergisini Osmaneli’de açtı.

Osmaneli Belediyesi Necla Hanım Konağı’ndaki açılışa, Osmaneli Kaymakamı Edip Çakıcı, Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, İlçe Jandarma Komutanı Merdan Akbulut ve sanatseverler katıldı.

Sergi hakkında bilgi veren ünlü fotoğraf sanatçısı ve sinema eleştirmeni Yalçın Savuran, serginin 7 Mayıs-10 Haziran tarihleri arasında açık kalacağını belirterek, “Osmaneli’de sergimizin yanı sıra ilçede açık alan fotoğraf atölyesi olarak 5 yıldır çalışmaktayım. İlerleyen günlerde ilçede faaliyete açılacak sanat merkezinde belediyeye armağan ettiğim dünya sinema klasikleri filmleri gösterime girecek" dedi.

Belediye Başkan Münür Şahin ise, gelinen noktada Osmaneli’nin alt yapı, sosyal yaşam ve sanat anlayışında profesyonel dokunuşlarla çok daha güzel hale geldiğini belirterek, “Yalçın Savuran hocamıza teşekkür ederim. Hedeflerimizden biri yaşam kalitesinin arttırmak olan ilçemiz, ilerleyen günlerde sosyal yaşamı şekillendiren sanat anlayışının ve etkinliklerinin daha da gelişerek geniş zaman dilimlerine yayılacak” diye konuştu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile