Vali Kürklü, Btb’yi Ziyaret Etti

Vali Kürklü, Btb’yi Ziyaret Etti

Burdur Valisi Hasan Kürklü, Burdur Ticaret Borsası (BTB) Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz Başar’ı ziyaret etti.


Burdur Valisi Hasan Kürklü, BTB Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz Başar’ı ziyaret etti. Ziyarette, birçok çalışmayı birlikte yapacaklarını, aktaran Vali Kürklü, önceliğin 2. Organize Sanayi Bölgesi (OSB) olduğunu söyledi.

Vali Kürklü, “2. OSB ile ilgili olarak geçtiğimiz günlerde toplantı düzenledik ve birkaç hususu belirledik. İşleri hızlandırma noktasında bu tür toplantılarımız devam edecek” dedi.

Alt yapı ihalesi ve maliyeti konusunda çalışma yapıldığını hatırlatan Vali Kürklü, “Bunlar tamamlandıktan sonra kendimize bir yol haritası çizeceğiz. Zannedersem şuanda epey de bir yatırımcı bekliyor. Bu gibi birçok çalışmayı birlikte yapacağız, güzel projeleri hep birlikte hayata geçireceğiz diye ümit diyorum” şeklinde konuştu.

2. OSB’ni kurulmasını can-ı gönülden istediklerini aktaran Yılmaz Başar, “Mevcut OSB’de bildiğim kadarıyla yer sıkıntı var. Hal böyle olunca 2. OSB’nin biran önce tamamlanması gerek. Çünkü, gerek ilimizden gerekse il dışından birçok yatırımcımız oranın tamamlanmasını bekliyor. Burdur yatırıma açık bir şehir. Dolayısıyla 2. OSB çok büyük önem arz ediyor. Bunun yanında da Burdur’a verilen teşviklerin de gözden geçirilmesi gerek. 2. OSB kadar teşvikte önemli” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile