Vali Nayir'in Veda Ziyaretleri

Vali Nayir'in Veda Ziyaretleri

Son Valiler Kararnamesi ile Kütahya’ya atanan Bilecik Valisi Ahmet Hamdi Nayir, veda ziyaretlerini sürdürüyor.

Bilecik Valisi Ahmet Hamdi Nayir, yeni görev yeri olan Kütahya’ya gitmeden önce Osmaneli Kaymakamlığı’nda, Kaymakam Edip Çakıcı, Garnizon Komutanı Jandarma Kıdemli Başçavuş Merdan Akbulut, Belediye Başkanı Münür Şahin, İlçe Emniyet Müdür Vekili Komiser Murat Öz tarafından karşılandı. Daha sonra toplantı salonuna geçilerek, ilçede çeşitli görevlerde bulunan kurum müdürleri, sivil toplum kuruluşları ile görüştü.

Burada konuşma yapan Vali Nayir, meslek hayatı boyunca Bilecik’te geçirdiği zamanların ve burada kurduğu dostlukların çok önemli bir yeri olduğunu belirtti.

İl ve ilçedeki yerel yöneticilere ilgileri ve destekleri için teşekkür eden Vali Nayir, “İki yıl üç ayı aşkın bir zamandır Bilecik’te görev yapmaktayım. Son kararnameyle çok uzaklaşmadan Kütahya’da görevimize devam edeceğiz, Bilecik’teki görevimden ayrılma vesilesi ile Osmaneli’ye geldim. Birlikte çalıştığımız dönemde İlçe Kaymakamımız Edip Çakıcı ve bütün kamu görevlilerinin gösterdikleri gayrete teşekkür ediyorum. Bundan sonraki çalışmaların da Osmaneli için yararlı ve hayırlı olmasını diliyor, tüm Osmaneli halkını sevgi ve saygı ile selamlıyorum” dedi.

“BİLECİK BÜYÜK BİR DEĞER KAYBEDİYOR”

Yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kaymakam Edip Çakıcı, “Valimiz bizlere her konuda önderlik etmiş ve bize çok iyi örnek olmuştur. Bilecik büyük bir değer kaybediyor. Bu anlamda da Kütahya ilinin çok şanslı olduğunu belirtmek istiyorum. Allah valimizin yolunu açık eylesin, kendisine sağlık ve huzurlar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Osmaneli Kaymakamlığı’ndaki veda ziyareti yaklaşık 30 dakika sürdü. Ziyaret konuşan Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin de Vali Ahmet Hamdi Nayır ile görev süresi boyunca uyum içinde çalıştıklarını belirterek hizmetlerinden dolayı teşekkür etti. Yeni yerinde görevine en iyi şekilde devam edeceğini ifade eden Vali Nayir, kaymakamlık çıkışında görevliler ve protokol üyeleri ile tek tek görüştü. Kaymakamlık önünde hatıra fotoğrafı çektirdikten sonra Bilecik Valisi Ahmet Hamdi Nayır İlçeden ayrıldı.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile