Vali Sonel Sünnet Olan Sehidin Oglu Için Makam Aracini Tahsis Etti

Vali Sonel Sünnet Olan Sehidin Oglu Için Makam Aracini Tahsis Etti

Ordu Valisi Tuncay Sonel, Sanliurfa’nin Viransehir ilçesinde 4 Ekim 2016 tarihinde yol kontrolü sirasinda PKK’li teröristler ile çikan çatismada sehit olan Uzman Onbasi Erdi Demirer’in oglu Çagan Demirer’in sünnet töreni için makam aracini tahsis etti.

Vali Tuncay Sonel, babasi sehit oldugunda henüz 3 aylik olan Çagan Demirer için sünnet töreni düzenlenecegini ögrenince makam aracinin sünnet arabasi yapilmasi talimatini verdi. Çagan, balonlarla süslenen makam araci ile babasinin Gürgentepe ilçesi Agizlar Mahallesi’ndeki mezari basina gelerek dua etti. Vali Tuncay Sonel’in talimatiyla hazirlanan organizasyonda güzel vakit geçiren 7 yasindaki Çagan’in yapilan sehir turunda mutlulugu ve tebessümü ise fotograf karelerine yansidi. Çagan, makam aracini kendisine tahsis eden Vali Sonel’e tesekkür etti. Çagan için Gürgentepe Spor Salonu’nda da bir program düzenlendi.

Sünnet programinda Çagan doyasiya eglendi.

Sehit Uzman Onbasi Erdi Demirer’in esi Burcu Demirer, annesi Susam ve babasi Cemal Demirer, Vali Tuncay Sonel’e tesekkür ederek, duygularini dile getirdiler. Programda Gürgentepe Kaymakami Muhammed Yilmaz, Belediye Baskani Yasar Sahin de hazir bulundu.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile