Vali Tuna Ve Eşinden Şehit Ailesine Ziyaret

Vali Tuna Ve Eşinden Şehit Ailesine Ziyaret

Eskişehir Valisi Güngör Azim Tuna ve eşi Pervin Tuna, şehit Muhammet Tufan’nın ailesini ziyaret etti.

Vali Güngör Azim Tuna ve eşi Pervin Tuna, Diyarbakır’ın Lice ilçesinde teröristlerle girdiği çatışmada şehit düşen Jandarma Uzman Çavuş Muhammet Tufan’ın babası Celal Tufan’ı ve annesi Meryem Tufan’ı, Çifteler ilçesindeki evlerinde ziyaret ederek, taziyede bulundu. Baba Celal ve anne Meryem Tufan’a başsağlığı dileyen Vali Tuna ve eşi Pervin Tuna, şehit Muhammet Tufan’a da Allah’tan rahmet diledi.

"Sizler bize şehidimizin emanetisiniz. Hem devlet olarak, hem de ben ve eşim her zaman sizin yanındayız" diyen Vali Tuna, “Halkımızın güvenliği, ülkemizin huzuru için bu kutsal vatan toprağı uğruna şehit olan tüm Mehmetçiklerimizin aileleri bize birer emanettir. Şehitlerimize Allah’tan rahmet dilerken, gazilerimize de acil şifalar diliyorum” dedi.

Türk milletinin birliğini ve beraberliğini hiçbir gücün bozamayacağını aktaran Vali Tuna, vatan, millet ve bayrak uğruna canlarını feda eden şehitlerimize Allah’tan rahmet dileklerini yineledi.

Baba Celal ve anne Meryem Tufan ise, Vali Tuna ve eşi Pervin Tuna’ya ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. Ziyaret esnasında şehidimizin ruhu için dualar okundu.

Ziyarette, Çifteler Kaymakam Vekili Rızvan Eroğlu da hazır bulundu.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile