Yenimahalle'de Ramazan'a Coşkulu Veda

Yenimahalle’de Ramazan coşkusu, her gün düzenlenen çeşitli etkinliklerle dolu dolu yaşandı.

İlçede Ramazan ayını üç yıldır coşku ile kutlayan Yenimahalleliler, bu yıl da keyifli Ramazan akşamları yaşadı. Yenimahalle’nin dört bir yanında kurulan iftar ve eğlence çadırları, eski Ramazanları aratmadı. Şentepe Oğultürk Pazar Yeri, Demetevler Onkoloji Hastanesi Karşısı ve Yenimahalle Havacılar Sitesi Yanı’nda kurulan iftar çadırlarının yanı sıra, ilçenin 10 ayrı noktasına gezici Ramazan eğlenceleri kuruldu. Vatandaşlar, bir ay boyunca Hacivat ve Karagöz’den, Türk Tasavvuf Müziği dinletisine, orta oyunundan, Osmanlı şerbet dağıtımına kadar nostaljik ve keyifli Ramazan akşamları yaşadı. İlçenin 10 ayrı noktasına kurulan eğlenceler, her bölgede ikişer akşam boyunca vatandaşların Ramazanı coşkuyla geçirmesini sağladı.

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar Ramazan ayı süresince ilçede bulunan iftar çadırlarını gezdi. Yaşar, “Yenimahalle Belediyesi olarak hizmetlerimizi kimseyi ayırt etmeksizin yapıyoruz. Ramazan ayı botunca bütün vatandaşlarımızla iftar sofralarında buluştuk, Ramazan eğlencelerinde keyifli akşamlar yaşadık. Kardeşçe, birlik ve beraberlik içinde nice Ramazanlar geçirmeyi diliyorum” dedi.

Ramazan ayına Yuva Mahallesi’ndeki gezici eğlence ile veda edildi. Yenimahalle’nin dört bir yanına kurulan Ramazan eğlencelerinin son durağı Yuva Mahallesi oldu. Yüzlerce kişinin katıldığı Ramazan akşamları eğlenceleri ile eski Ramazanlar yad edildi .
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile