Yokusta Geri Kayan Minibüsten Atlayan Kadin Yaralandi

Yokusta Geri Kayan Minibüsten Atlayan Kadin Yaralandi

Bursa Orhangazi’de TOKI bölgesinde meydana gelen trafik kazasinda dik yokus çikmak isteyen bir minibüs bir anda geri kaymaya basladi. Hizla geri giden minibüste yolcu olarak bulunan bir kadin panikle kendisini minibüsten atti. Minibüs bir otomobile çarptiktan sonra bahçe çitine çarparak durabildi. Kazada minibüsten atlayan kadin yaralandi.

Kaza saat 12.00 siralarinda Orhangazi’de TOKI bölgesinde meydana geldi. Alinan bilgilere göre Kemal Saim (47) idaresindeki 16 M 8538 plakali sehir içi yolcu minibüsü TOKI bölgesinde dik yokustan çikis yapmak istedigi esnada bir anda minibüs geri geri sürüklenmeye basladi.



Minibüsteki kadin araçtan atladi

Minibüsün hizla sürüklendigini farkeden ve minibüste yolcu olarak bulunan Sükriye Kanbur (43) panikle minibüsün açik bulunan kapisindan kendini asagi atti. Sürüklenen minibüs bu esnada ayni yol üzerinde bulunan Serkan Saygin idaresindeki 16 VT 610 plakali otomobile çarpti. Savrulan minibüs sürüklenerek yolun sonunda bulunan bahçe çitine çarparak durabildi.

Yaralanan kadin hastaneye kaldirildi

Olay sonrasinda minibüsten atlayan ve yaralanan Sükriye Kanbur, olay yerine çagrilan ambulansla Orhangazi Devlet Hastanesine kaldirilarak burada tedavi altina alindi. Görgü sahitleri minibüsün hizla yokustan sürüklendigini ve bahçe çitine çarparak durabildigini belirttiler. Polis ekipleri kaza ile ilgili inceleme baslatti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile