Yörük Kırka'dan AK Partiye Büyük Katılım

Yörük Kırka'dan AK Partiye Büyük Katılım

Eskişehir'in Odunpazarı ilçesine bağlı Yörük Kırka Köyü'nde AK Parti'ye katılan 45 kişiye rozetleri takıldı.

Köy halkının yoğun katılımıyla gerçekleştirilen törende konuşan milletvekilleri birlik ve kardeşlik vurgusu yaptı.

AK Parti Eskişehir Milletvekili Salih Koca konuşmasında "AK Parti'nin bu ülkedeki farklılıkların bir arada olduğu çatı olduğunu belirterek, "AK Parti huzurun adresidir. AK Parti olarak bu birlikteliği önemsiyoruz. Bu ülke vatandaşlarının kardeşliğine zarar veren hiç bir anlayışı kabul etmiyoruz. Hizmetimizi yaparken insanların dinine, diline, mezhebine bakmadan yapıyoruz. Bunun tezahürü olarakta burada 45 kardeşimize taktığımız rozetleri gösteriyorum" dedi.

Son on yılda ülkenin şantiye sahasına döndüğünü söyleyen AK Parti Eskişehir Milletvekili Ülker Can'da yapılan hizmetler milletimizin nazarında takdir gördüğü için bugün AK Parti milletten aldığı güvenle yoluna devam ediyor" diye konuştu.

Bu topraklar üzerinde yaşayan her vatandaşımızı bir elin parmakları gibi görüyoruz diyen Can, farklılıklarımızı zenginliğimiz saymalı, kardeşliğimizi istismar edenlere fırsat vermemeliyiz" şeklinde konuştu.

Yörük Kırka Köyü'nde düzenlenen rozet takma törenine Odunpazarı Belediye Başkanı Burhan Sakallı, AK Parti Odunpazarı ilçe Başkanı Ercan Kelleci, belediye ve ile genel meclisi üyeleri ile birlikte il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri de katıldılar .
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile