Ergenekon savcıları tarafından başlatılan 'Balyoz Güvenlik Harekat Planı' soruşturmasında gözaltına alınan emekli paşalardan Süha Tanyeli'nin Balıkesir'in Edremit ilçesindeki evinde arama yapıldığı, ele geçirilen belge ve dokümanların İstanbul'a götürüldüğü öğrenildi

Ergenekon savcıları tarafından başlatılan "Balyoz Güvenlik Harekat Planı" soruşturmasında gözaltına alınan emekli paşalardan Süha Tanyeli'nin Balıkesir'in Edremit ilçesindeki evinde arama yapıldığı, ele geçirilen belge ve dokümanların İstanbul'a götürüldüğü öğrenildi.
Edinilen bilgiye göre, "Balyoz Güvenlik Harekat Planı" soruşturmasıyla ilgili olarak Ergenekon savcılarının talimatıyla aralarında eski kuvvet komutanlarının da yer aldığı toplam 49 kişi gözaltına alınırken, soruşturma kapsamında Genelkurmay Başkanlığı Stratejik Araştırmalar ve Etüt Merkezi Başkanı emekli Tuğgeneral Süha Tanyeli'nin Balıkesir'in Edremit ilçesindeki evinde de arama yapıldı.
Edremit ilçe merkezinde olduğu öğrenilen emekli Tuğgeneral Süha Tanyeli'nin evinin kapalı ve kilitli olduğu ancak mahkemeden alınan izinle kapı açılarak içeride uzun süre arama yapıldığı bildirildi.
Terörle Mücadele (TEM) ekiplerinin yaptığı aramalarda bulunan çok sayıda evrak ve belgeye el konulduğu, söz konusu belge ve dokümanların TEM ekipleri tarafından İstanbul'a götürüldüğü bildirildi.
Dün öğleden sonra büyük bir gizlilik içinde yapılan operasyonda ele geçirilen çok sayıdaki belge ve evrağın Balyoz Güvenlik Harekat Planı soruşturması kapsamında Ergenekon savcılarınca inceleneceği kaydedildi.

Balyoz'da Büyük Gözaltı Dalgası

Ergenekon'da bu sefer üst kademedeki komutanlar gözaltına alındı. İşte o paşalara yönelik suçlamalar.

İLGİLİ DİĞER VİDEOLAR

Balyoz'da 102 Tutuklama

23 Temmuz 2010 Cuma

Balyoz'da Son Operasyon

8 Nisan 2010 Perşembe

Balyoz'da Yeni Tutuklamalar

7 Nisan 2010 Çarşamba

Balyoz'da Yeniden Tutuklama

6 Nisan 2010 Salı

Balyoz'da Tutuklama

10 Mart 2010 Çarşamba

Balyoz'da Tutuklama

1 Mart 2010 Pazartesi

Balyoz'da 33 Tutuklu

27 Şubat 2010 Cumartesi

Balyoz'da 20 Tutuklama

25 Şubat 2010 Perşembe

Balyoz'da 7 Tutuklama

24 Şubat 2010 Çarşamba

Dört İlde Balyoz Gözaltısı

22 Şubat 2010 Pazartesi

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile