Manisa Büyükşehir Belediyesine bağlı merkez Yunus Emre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi ile AK Parti Manisa İl Başkanı Murat Baybatur'un da bulunduğu 45 M 0001 resmi plakalı araç Akhisar girişinde kaza yaptı.

Edinilen bilgiye göre, saat 19.50 sıralarında Manisa'dan Soma istikametine gitmekte olan içerisinde Yunus Emre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi ile İl Başkanı Baybatur'un bulunduğu 45 M 0001 plakalı resmi araç, karayolunda seyir halindeyken tali yoldan çıkan 45 HA 7523 plakalı özel araca çarptı. Çarpma sonucu her iki araçta yol kenarına savruldu. Araçta bulunanlar hiçbir şekilde yaralanmazken, maddi hasar meydana geldi.

Olayla ilgili konuşan AK Parti İl Başkanı Murat Baybatur "Seyir halindeyken Soma'daki kaza mahalline gidiyorduk. Araç birden önümüzde çıktı, hiçbir şey anlamadık. Allah'tan karşı yöndeki ve bizdeki araçta hiçbir can kaybı veya yaralanma olmadı" dedi.






CHP'li Hasan Öner: İş Adamı Da Zor Durumda

CNN Türk canlı yayınında Şirin Payzın ile konuğu CHP Manisa Milletvekili Hasan Öner arasında geçen diyalog tartışmalara neden oldu.
CNNTürk'te Şirin Payzın'ın konuğ CHP Manisa Milletvekili Hasan Öner oldu.

'İŞ ADAMI DA ZOR DURUMDA'
Soma'daki maden işletmelerinde iş güvenliği konusunda büyük eksiklikler olduğunu daha önce Meclis çatısı altında dile getirdiklerini söyleyen Ören, 'Soma'da bir araştırma komisyonu kuralım. Bu eksiklikleri Parlamento olarak görelim. İşte iş adamını da zor durumda bıraktı. Hangi iş adamı ister bu kadar yanında çalışan işçisinin ölmesini' diye konuştu.

'İŞ ADAMI KURBAN MI OLDU?'
Öner'in bu sözlerine karşı Şirin Payzın, 'İş adamı da bir anlamda kurbanı oldu bu kazanın mı diyoruz' şeklinde bir soru yöneltti. Öner de bu sözler üzerine, 'Yani ben kurbanı olduğunu düşünmüyorum. Buradaki iş güvenliği ile ilgili almadığı tedbirlerin sonunda başına açtığı iş olarak düşünüyorum' diyerek ifadelerini düzeltti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile