Kayıp Şehir Bölüm: Aysel, Kadir'in Aklını Başına Getirdi

Kayıp Şehir 12. bölüm özeti:

Ethem, Aysel ile İrfan'ı takibe alıyor

Yalnızlıktan bunalan Aysel araba kiralıyor ve İrfan ' a birlikte dolaşmayı teklif ediyorr. İkiliyi birlikte çıkarken gören Ethem de onları takibe alıyor. Gecenin bir vakti Aysel ' i annesi ile kol kola gören Kadir çok sinirlenir. Üstelik annesinin Aysel ' in evine gitmesi onu iyice kızdırır. Zehra ev hapsindedir. Babası onu işe göndermez.

Patronu Nur Hanım da işe gelmeyen Zehra için endişelenir. Elmas ise evdeki durumları Meryem ' e söyler. Ondan Kadir ' in niyeti ciddi ise, gelip bu işe ad koymalarını ister. Hiçbir şeyden haberi olmayan Meryem, Kadir ' in iş yerine onunla konuşmaya gider.

Apar topar evlenmek istemeyen Kadir arada kalmıştır. Zehra ile konuşmak için fırsat kollar. Ethem ise mahallede kendine bir ev tutar. Hem Aysel ' e hem de İrfan ' a komşu olur. Ancak Aysel ' i Kadir ile çok yakın bir şekilde konuşurken gören Ethem çok öfkelenir.

Vahide kızını görmeye gelir. Oturdukları evi gören anne, Zeynep ' i kocasına ve eve karşı doldurur. Evin suyunun eski borcu yüzünden kesilmesi ise karı koca arasında bardağı taşıran son damla olur. Daniel ' ı merak eden Seher gizli gizli onu görmeye gider.

Sadık da Daniel ' ı kontrol etmek için Apaçilerle onu aramaktadır. Yalnızlıktan bunalan Aysel araba kiralar ve İrfan ' a dolaşmayı teklif eder. İkiliyi birlikte çıkarken gören Ethem de onları takibe başlar.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile