Kayıp Şehir Bölüm: Kadir Ve Zehra'nın Zor Anı

Kayıp Şehir 11. bölüm özeti:

“Kayıp Şehir” 29 Kasım'dan itibaren artık, yeni yayın günü olan Perşembe günleri ve saat 20.00 ' de ekrana gelecek.İlgiyle izlenen dizinin bu bölümünde; İrfan, Aysel ' e her şeyi arkalarında bırakıp birlikte bir hayat kurmayı teklif ediyor.

Sadık ' ı korumak için kendini feda eden Daniel, hastanelik olur. Fakat kaçak olduğu için, polis ile başı derde girer diye hastaneye gitmek istemez. Meryem, Daniel ' ı oğlunu kurtardığı için sokağa atamaz ve evde bakmaya razı olur. Başta bu duruma en çok İsmail tepki gösterir. Ardından Seher ' in Daniel ' a olan tutumu da evdekileri tedirgin eder.

Kadir ' in kapıya dayanması Aysel ' i şaşırtır ancak, Ethem ile ilgili suçlamalarına da kayıtsız kalamaz. İrfan ve ailesinden elini çekmesi için son bir kez daha Ethem ile konuşmaya gider. İrfan ' ın ise aklı fikri Aysel ' dedir.

Ona her şeyi arkalarında bırakıp birlikte bir hayat kurmayı teklif eder fakat, Aysel ' den yüz bulamaz. Genç kadının çocukluğunda yaşadığı ve büyük travmalara neden olan ev ise satılır. Aldığı para ile ne yapacağını bilemeyen Aysel ' e Duygu ' dan parlak bir fikir gelir.

Nur Hanım, iş ilgili Kadir ' e sürpriz teklifte bulunur ancak bu durum Zehra ' nın hiç hoşuna gitmez. İsmail Dede kolyenin sahibini bulmak için yola düşerken İsmail ' in tavrından çekinen Daniel henüz iyileşmeden evden ayrılır. Meryem ise Sadık ' a saldıranların peşine düşer. Ancak bodygard ' lar tarafından itilip kakılan Meryem ' e yardım eli hiç beklemediği birinden gelir.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile