Manisa Büyükşehir Belediyesine bağlı merkez Yunus Emre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi ile AK Parti Manisa İl Başkanı Murat Baybatur'un da bulunduğu 45 M 0001 resmi plakalı araç Akhisar girişinde kaza yaptı.

Edinilen bilgiye göre, saat 19.50 sıralarında Manisa'dan Soma istikametine gitmekte olan içerisinde Yunus Emre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi ile İl Başkanı Baybatur'un bulunduğu 45 M 0001 plakalı resmi araç, karayolunda seyir halindeyken tali yoldan çıkan 45 HA 7523 plakalı özel araca çarptı. Çarpma sonucu her iki araçta yol kenarına savruldu. Araçta bulunanlar hiçbir şekilde yaralanmazken, maddi hasar meydana geldi.

Olayla ilgili konuşan AK Parti İl Başkanı Murat Baybatur "Seyir halindeyken Soma'daki kaza mahalline gidiyorduk. Araç birden önümüzde çıktı, hiçbir şey anlamadık. Allah'tan karşı yöndeki ve bizdeki araçta hiçbir can kaybı veya yaralanma olmadı" dedi.






Maden Kazasında Ölü Sayısı artıyor...

Soma'da meydana gelen maden kazasıyla ilgili AFAD'dan resmi açıklama geldi. Yapılan açıklamada ölü sayısının 17'ye çıktığı, 11 kişinin yaralandığı ve 200 üzerinde işçinin de mahsur olduğu belirtildi.
Manisa'nın Soma ilçesinde bulunan bir kömür ocağında trafo patlamasının ardından çıkan yangında mahsur kalan işçileri kurtarma çalışmaları devam ediyor.

Son olarak AFAD'dan yapılan açıklamada saat 21.30 itibariyle ölü sayısının 17'e çıktığı bildirildi. Herhangi bir yarası olmadan madenden sağ çıkarılan işçilerin sayısının da 8 olduğu belirtildi.

Resmi açıklamalarda ölü, yaralı yada mahsur kalan işçi sayısı konusunda herhangi bir bilgiye yer verilmiyor.

Arama kurtarma ekipleri 60 araç 288 personel ile arama kurtarma çalışmaları yapıyor. Mahsur kalan işçilerin kurtarılması işçin 4 jenaratör 1 aydınlatma seti kullanılıyor ve madene sürekli temiz hava pompalanıyor.

Ayrıntılar gelmeye devam ediyor...
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile