Sadri Şener: Saç Şekli Böyle Olan, Dövmeli Olan Birinin Yapacağı Harekette Budur

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, Fenerbahçeli Raul Meireles için öyle bir yorum yaptı ki...
Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, Fenerbahçeli Raul Meireles ve hakem Halis Özkahya arasında yaşanan gerginlik hakkında'Meireles'in saç stiline ve dövmelerine bakınca hakeme o hareketleri yapması doğal.' ifadesini kullandı.

Trabzonspor'ın Galatasaray'la oynadığı maç sonrası Beyaz Tv ekranlarında yayınlanan “Beyaz Futbol” programına telefonla konuk olan Trabzonspor Başkanı Sadri Şener'den Meireles hakkında şok bir yoruma imza attı

Şener, Burak Yılmaz'ın Avni Aker'de tepki alması ile ilgili ise, 'Burak'a atılan maddeleri tasvip etmiyorum ama futbolda böyle tepkilerin olması normal. Burak dediği gibi 5 milyon euro kazandırdı ancak daha farklı olabilirdi. Sonuçta Burak'ı zorla tutacak değildik. Bize konuştuğu gibi davranmadı' dedi.

MEİRELES'İ DÖVMESİYLE VURDU
Meireles'in kolundaki dövmeleri hatırlatan Şener “Adamın saçının sitiline, kolundaki dövmelere baktığınız zaman o hareketin ne olduğunu daha iyi bilirsiniz. Biraz akıllı olmak lazım. Portekiz Federasyonu oradan buraya karışacağına kendi işine baksın. Portekiz'de herhalde bunlardan çok ki bu hareketi yapıyor. Tahkim Kurulu Fenerbahçe'nin yan kuruluşu gibi.” dedi.

Ertem Şener'in “İnsanların şekillerine göre mi yorumluyoruz?” sorusuna “Maalesef evet şeklinde yanıt veren Sadri Şener, “Kravat takanla, kravat takmayanı aynı kefeye koymak doğru değildir.” dedi.

DÖVMELİ BİRİNİN YAPACAĞI HAREKETTE BUDUR

Meireles'in hareketini nasıl yorumladığı sorusuna ise Şener şöyle yanıt verdi;

“Aranızda yaşı en büyüğü olan belki benim. Bu hareketin ne anlama geldiğini benim açıklamam doğru olmaz. Bu 18 maçlık ceza. Türkiye hudutlarının dışına çıkarılmak gibi bir şey olmalıdır. Bu hareketler bizde normal değildir. Saç şekli böyle olan, dövmeli olan birinin yapacağı harekette budur.”

Trabzonspor Başkanı, Aziz Yıldırım'ın TFF ziyareti için ise, "Mahkemeleri ufak sayan bir federasyonumuz var. Federasyon başkanının Fenerbahçe Başkanı ve Şekip Mosturoğlu ile görüşmesi doğru değil. Çok acı bir şey olarak görüyorum bunu" dedi.

BEYAZ GAZETE

İLGİLİ VİDEOLAR

Türk Futbolunun Çirkin Yüzleri

19 Mayıs 2013 Pazar

Fıkra gibi çeviri

22 Mart 2013 Cuma

Sadri Şener Bombaladı

14 Şubat 2013 Perşembe

Fenerli Avukatlar'dan suç duyurusu

12 Haziran 2012 Salı

Şike davasında yüzleşme!

30 Mayıs 2012 Çarşamba

Yıldırım-Şener diyaloğu

30 Mayıs 2012 Çarşamba

Şike Davası'nda 16. duruşma

30 Mayıs 2012 Çarşamba

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile