Fransa 1. Ligi'nde 13. hafta maçında Paris S.G. evinde Rennes'e 2-1 mağlup oldu.

Rennes'in golünü Romain Alessandrini (14) ve Julien Feret (35) atarken, Paris'in tek golünü Nene kaydetti. Rennes'de 26. dakikada Benoit Costil ve 52'de Jean Makoun kırmızı kart görerek takımını 9 kişi bıraktılar.

Ibrahimovic'in İsveç Milli Takımı dönüşü ilk 18'de olmadığı maçta Rennes, 14. dakikada Romain Alessandrini ile 1-0 öne geçti. Bu golden 7 dakika sonra 21'de Beşiktaş'ın da peşinde olduğu santrfor Nene takımına eşitliği getiren golü kaydetti: 1-1. 26. dakikada Rennes, Benoit Costil'in gördüğü kırmızı kart ile sahada 10 kişiyle mücadelesine devam etti. 10 kişilik Rennes, 35. dakikada Julien Feret'in attığı golle skoru 2-1'e getirdi. İlk yarı bu skorla sona erdi.

İkinci yarıda 52. dakikada Jean Makoun ikinci sarı karttan kırmızı kart görerek Rennes'i 9 kişi bıraktı. Bu dakikadan sonra Paris tek kale oynadı ancak istediği golü bir türlü bulamadı ve maç Rennes'in 2-1'lik üstünlüğü ile sona erdi.

Bu skorla Paris S.G. 23 puanla liderliğini sürdürürkeni Rennes, 22 puanla 6. sırada yer aldı.


Sevilla 5-1 Real Betis Maç Özeti Ve Golleri

La Liga'nın en önemli rekabetlerinden birinde Sevilla, Betis'i üstün bir futbol sonucunda farklı mağlup etti ve moral buldu.

La Liga'nın 12. haftasında Endülüs derbisinde Sevilla, Betis'i konuk etti.

Mücadeleye ev sahibi ekip fırtına gibi başladı. Henüz ilk dakika içerisinde sahne alan Reyes topu filelere göndererek Sevilla'yı 1-0'lık üstünlüğe taşıdı. Betis ne olduğunu anlayamadan kalesinde ikinci golü de gördü. 5. dakikada Rakitic'in pasında bu defa Fazio topu filelere göndererek durumu 2-0'a getirdi. Şok bununla da dinmedi. 33'te Reyes bir kez daha hedefi bularak skoru 3-0 yaptı. 43'te bu defa asiste imza atan Reyes, Fazio'nun ikinci golünü atmasını sağladı ve skor 4-0 oldu. İlk yarı bu skorla tamamlandı.

İkinci devreyle birlikte skor olarak rahatlayan Sevilla maçtaki temposunu düşürdü. Betis ise en azından farkı kapatmak için çabalamaya başladı. Ama Ruben Perez, önce 57. dakikada ilk sarı kartını, arkasından 65'te ikinci sarı kartını görerek oyundan atıldı. Bundan bir dakika sonra Juan Carlos'un asistinde Ruben Perez topu ağlara göndererek Betis'in şeref sayısını kaydetti. Son dakikada sahne alan Ivan Rakitic attığı golle maçın sonucunu tayin etti: 5-1.

Bu sonucun ardından Sevilla puanını 18'e yükseltirken, Betis ise 19 puanda kaldı.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile