Merhamet 3. Bölüm: Babür, Fırat'a Bela Oluyor

Merhamet 3. Bölüm özeti:

Deniz'in Narin ile ilgili şüpheleri artıyor

Genç Narin ile Fırat arasında yavaş yavaş bir yakınlık başlarken, Deniz ' in de Narin ' in kardeşinin sevgilisi Fırat'ı, geçmişten tanıdığına dair şüpheleri gittikçe artıyor. Deniz ve Narin, çiftlikteki zorunlu misafirlikleri sırasında küçük Rus kızı Galina ' nın hikayesinin, hiç de Sermet ' in anlattığı gibi olmadığını keşfederler.

Yaslıhan ' da büyük bir takımın yetkilisinin seyredeceği maç arifesinde Mehmet ' in ayağından vurulması ailenin bütün umutlarını yıkmıştır. Mehmet ' in futbol hayatının sürüp sürmeyeceği doktorların tetkikleri sonucu ortaya çıkacaktır.

Genç Narin ile okuldan tatil için kasabaya gelmiş olan Fırat ' ın yolları hastanede tekrar kesişir ve aralarında yavaş yavaş bir yakınlık doğar. Babür gizlice görüşmeye başlayan genç aşıkları izlemektedir. Çocukluğundan beri nefret ettiği Fırat ' ın hayallerindeki kızı çalmasına izin vermeyecektir.

Mahalle komşuları olan Narin ' i sert bir dille uyarır. Zamanı gelince genç kızı ailesinden istetmeyi kafasına koymuştur. Fırat ve Narin ' in ise dünya umurlarında değildir. Deniz'in, Narin'in, kardeşinin sevgilisi Fırat'ı, geçmişten tanıdığına dair şüpheleri gittikçe artmaktadır.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile