İntikam 8. Bölüm: Yağmur, Geçmişini Anlattı

İntikam 8. Bölüm özeti:

Gözler Yağmur'un üzerİnde

Adem ' in ölü olarak bulunmasının ardından, katil şüphelisi olarak tüm gözler Yağmur ' un üzerine çevriliyor.

Derin ' in aniden, üstelik bir cinayetle karşısına çıkması Yağmur ' un tüm planlarını altüst eder. Uzun bir süreden sonra biraraya gelen ikili, önce Adem ' in cesedinden kurtulurlar. Fakat Yağmur ' un içi hiç rahat değildir.

Derin ' i güvenli bir yere gönderene kadar, onu gizlemek zorundadır ve yine Hakan ' dan yardım ister. Fakat Derin ' in gerçekte kim olduğunu ve karşılıklı kimliklerini değiştirdiklerini Hakan ' dan gizler. Bu davetsiz misafirden hiç hoşlanmayan Hakan, Yağmur ' un hatırı için ona yardım eder.

Geceyi birlikte geçirdiği Emre uyanmadan eve geri dönen Yağmur, ona kahvaltı hazırlar. Ancak Şahika ' dan gelen telefon ikilinin keyfini bozar. Üstelik Adem ' e bir türlü ulaşamayan Şahika, Yağmur ' un kirli işler çevirdiğine iyice ikna olmuştur. Emre ' yi ondan uzaklaştırmak için harekete geçer.

Selen, şirkette Emre ' nin yerini almak için Haldun ' un gözüne girmeye çalışır. Bunun için Hakan ' ın da teklif verdiği bir ihalede Arsoy ' ların kazanması için sinsi bir plan yapar. Bu plandan habersiz olan Hakan, Selen ' i kapısının önünde bulunca oldukça şaşırır. Adem ' in ölü bulunması Şahika ' nın iyice korkmasına neden olur.

Listesindeki baş şüpheli Yağmur ' dur. Üstelik onun ıslahevi geçmişini de öğrenmiştir. Annesinin etkisinde kalan Emre, Yağmur ' da uzaklaşır. Bir terslik olduğunu anlayan Yağmur, Emre ile konuşmaya gider. Leyla ise hastaneden taburcu olur, ancak yakın geçmişi hatırlamamaktadır. Leyla ' ya yardımcı olmak isteyen Şahika, herkesi şaşırtan bir karar verir.

Bu karar Haldun ' un evden ayrılma sürecini de hızlandırır. Babasının evden ayrılacağını öğrenen Cemre, annesine iyice tavır alır ve Barış ' ın yanına gider. Derin ' i bir an önce yurt dışına çıkartmaya çalışan Yağmur, Leyla ' nın hafızası yerine geldiğinde kimliğini ortaya çıkartacak fotoğrafı da hatırlayacağını bilmektedir.

Derin, Adem ve Leyla tarafından köşeye sıkışan Yağmur ' u Şahika da, polise şüpheli olarak ihbar eder. Ancak bu ihbar Şahika ' ya pahalıya patlayacaktır.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile