Kuzey Güney 63. Bölüm: Kuzey, Demet'i Affetmiyor

Kuzey Güney 63. Bölüm özeti:

Sami, Kuzey'in şerefine davet veriyor

Kuzey ' in hapisten çıkması üzerine Sami herkesi akşam evde topluyor. Keyifli geçen yemeğe sürpriz ziyaretçiler de katılıyor. Pusula sahibine teslim edilmiş, Kuzey, Cemre ' yle önlerindeki bir engeli daha, Barış ' ı daha da öfkelendirmek pahasına yıkmıştır. Barış, bunun cezasını Cemre ' ye keser. Boşanma şartları şimdi daha ağırlaşacaktır.

Öte yandan “Ferhat ' ın katiliyim” diye ortaya çıkan Mirza Çeltik ' in gerçek katil olmadığını bilen Güney, huzursuzdur ve bu olayı kimseyi şüphelendirmeden araştırmaya başlar. Kuzey ' in hapisten çıkması üzerine Sami herkesi akşam evde toplar.

Keyifli geçen yemeğin sürpriz ziyaretçileri olur. Öte yandan boşanma şartlarını öğrenen Cemre, Barış ' ın karşısına çıkar. Bu karşılaşmada Cemre, bilmediği yeni şeyler öğrenecektir. Şeref ' le Kuzey ' in küs olduklarını bilmeyen, Kuzey ' in İstanbul ' da olduğunu bildiğini düşünen Deniz, hiç beklemediği bir anda Kuzey ' in karşısına çıkar.

Banu için de esaretin son günleridir. Ferhat ' ın dosyasının yavaş yavaş kapanacağını hisseden Güney daha da rahatlar. Melda ile Sinaner ' lerden gizli hazırladığı yeni proje için Banu, iyi bir kamuflaj olacaktır.

Mutlulukla mutsuzluk, umutla umutsuzluk birarada yaşanırken, Sami Bey ' in nikah günü gelir. Annesinin yaşayacağı hüzün Kuzey ' i de etkilediği için buruktur. Handan Hanım, yıllarca aynı yastığa baş koyduğu Sami Bey ' in evliliğini kolay kolay kabul etmeyecektir.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile