O Ses Türkiye - Yasemin Demir ile Bade Kaynar'ın Düellosu

O Ses Türkiye - Yasemin Demir ile Bade Kaynar'ın Düellosu... O Ses Türkiye'de bire bir canlı yayın düelloları dün akşam ekranlara geldi. O Ses Türkiye'nin son bölümünde sahneye çıkan Yasemin Demir ile Bade Kaynar yarı finale yükselmek için performanslarını sergiledi. Yasemin Demir, 'Ben İnsan Değil Miyim' isimli parçayı seslendirdi. Bade Kaynar ise 'Firuze' isimli şarkıyı yorumladı. Yasemin Demir O Ses Türkiye izleyicisinden %74 SMS oyu alarak bir üsttura yükseldi.

Star TV'de yayınlanan sunuculuğunu Acun Ilıcalı, jüri üyeliklerini Ebru Gündeş, Hadise, Murat Boz ve Athena Gökhan Özoğuz'un yaptığı O Ses Türkiye'de canlı yayın bire bir düelloları devam ediyor.

O Ses Türkiye'de Gökhan Özoğuz'un takımında yer alan Yasemin Demir ve Hadise'nin takımındaki Bade Kaynar canlı yayın bire bir düellosunda karşı karşıya geldi. Yasemin Demir, 'Ben İnsan Değil Miyim' isimli parçayı seslendirdi. Bade Kaynar ise 'Firuze' isimli şarkıyı yorumladı.ı.

Gökhan Özoğuz'un takımının güçlü ismi Yasemin Demir O Ses Türkiye izleyicisinden %74 SMS oyu alarak bir üsttura yükseldi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile