O Ses Türkiye - Soysal ve Cemal Tilmaç İkizleri ile Tamer Gönüllü'nün Düellosu

O Ses Türkiye - Soysal ve Cemal Tilmaç İkizleri ile Tamer Gönüllü'nün Düellosu... O Ses Türkiye'de bire bir canlı yayın düelloları dün akşam ekranlara geldi. O Ses Türkiye'nin son bölümünde sahneye çıkan Soysal ve Cemal Tilmaç İkizleri ile Tamer Gönüllü yarı finale yükselmek için performanslarını sergiledi. Soysal ve Cemal Tilmaç İkizleri, 'Gel Ey Seher' isimli parçayı seslendirdi. Tamer Gönüllü ise 'Bu Adam Benim Babam' isimli şarkıyı yorumladı. Tamer Gönüllü O Ses Türkiye izleyicisinden %57 SMS oyu alarak bir üsttura yükseldi.

Star TV'de yayınlanan sunuculuğunu Acun Ilıcalı, jüri üyeliklerini Ebru Gündeş, Hadise, Murat Boz ve Athena Gökhan Özoğuz'un yaptığı O Ses Türkiye'de canlı yayın bire bir düelloları devam ediyor.

O Ses Türkiye'de Gökhan Özoğuz'un takımında yer alan Soysal ve Cemal Tilmaç İkizleri ve Ebru Gündeş'in takımındaki Tamer Gönüllü canlı yayın bire bir düellosunda karşı karşıya geldi. Soysal ve Cemal Tilmaç İkizleri, 'Gel Ey Seher' isimli parçayı seslendirdi. Tamer Gönüllü ise 'Bu Adam Benim Babam' isimli şarkıyı yorumladı.

Ebru Gündeş'in takımının güçlü ismi Tamer Gönüllü O Ses Türkiye izleyicisinden %57 SMS oyu alarak bir üsttura yükseldi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile