O Ses Türkiye - Abdullah Civliz ile Emrah Uçar'ın Düellosu

O Ses Türkiye - Abdullah Civliz ile Emrah Uçar'ın Düellosu... O Ses Türkiye'de bire bir canlı yayın düelloları dün akşam ekranlara geldi. O Ses Türkiye'nin son bölümünde sahneye çıkan Abdullah Civliz ile Emrah Uçar yarı finale yükselmek için performanslarını sergiledi. Abdullah Civliz, 'Zülüf Dökülmüş Yüze' isimli parçayı seslendirdi. Emrah Uçar ise 'Bahçede Yeşil Çınar' isimli şarkıyı yorumladı. Abdullah Civliz O Ses Türkiye izleyicisinden %82 SMS oyu alarak bir üsttura yükseldi.

Star TV'de yayınlanan sunuculuğunu Acun Ilıcalı, jüri üyeliklerini Ebru Gündeş, Hadise, Murat Boz ve Athena Gökhan Özoğuz'un yaptığı O Ses Türkiye'de canlı yayın bire bir düelloları devam ediyor.

O Ses Türkiye'de Gökhan Özoğuz'un takımında yer alan Abdullah Civliz ve Hadise'nin takımındaki Emrah Uçar canlı yayın bire bir düellosunda karşı karşıya geldi. Emrah Uçar ise 'Bahçede Yeşil Çınar' isimli şarkıyı yorumladı.

Gökhan Özoğuz'un takımının güçlü ismi Abdullah Civliz O Ses Türkiye izleyicisinden %82 SMS oyu alarak bir üsttura yükseldi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile