1071 Projesi Bir Kadın Girişimciyi Daha Patron Yaptı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan Hanımefendi’nin himayesindeki “1071 Kadın İş Hayatına Atılıyor” projesi bir kadın girişimcinin daha patronluk hayalini gerçeğe dönüştürdü.

Keçiören Belediyesi, KOSGEB, Keçiören TOGEM ve TOBB’un iş birliğiyle hayata geçirilen proje kapsamında açılan 63’üncü iş yeri bir güzellik merkezi oldu. Şefkat Mahallesi’nde hizmete giren iş yerinin açılış törenine Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak ve eşi Hatice Ak, Keçiören TOGEM Başkanı Dr. Ayten Aydın ve Keçiören Kadın Kolları Başkanı Canan Baran İzgi de katıldı.

“1071 Kadın İş Hayatına Atılıyor” projesinin 63’üncü meyvesini verdiğine dikkat çeken Başkan Mustafa Ak, “Pınar Kahraman’a ve çalışanlarına hayırlı uğurlu olsun. Cenab-ı Allah bol rızıklar nasip etsin inşallah. Tüm Türkiye’de örnek gösterilen ve kadınlarımızın kendi ayakları üzerinde durmasını sağlayan bu hayırlı projede Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan Hanımefendi’nin himayesini her zaman üzerimizde hissediyoruz Kendisinden Allah Razı olsun” diye konuştu.

Proje sayesinde kendi iş yerinin patronu olan 32 yaşındaki Pınar Kahraman ise, “Cumhurbaşkanımızın eşi Emine Erdoğan Hanımefendi’ye, desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen Mustafa Ak’a ve Keçiören TOGEM Başkanı Ayten Aydın’a çok teşekkür ediyorum. Türkiye’de kadın girişimci sayısı ne kadar artarsa ülke ekonomisi de o kadar kalkınır” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile