AK Parti Ankara Milletvekili Aydın Performansıyla Göz Dolduruyor

AK Parti Ankara Milletvekili Aydın Performansıyla Göz Dolduruyor

7 Haziran’a sayılı günler kala Ankara’da milletvekili adaylarının seçim çalışmalarında tempo giderek artarken, AK Parti Ankara 1. Bölge Adayı Barış Aydın, performansıyla göz dolduruyor.

Ankara’yı cadde-cadde, sokak-sokak gezerek her kesimden seçmenle temas halinde seçim yarışına aralıksız devam eden Aydın, “en çalışkan aday” olarak nitelendiriliyor. Aydın,“Türkiye’nin daha ileri bir gelişmişlik düzeyine gelmesi, istikrarın devamı için gündüz gece çalışıyoruz. Bu ülke bugünlere kolay gelmedi. Türkiye’nin daha iyisini hak ettiğine inanıyoruz. Bu nedenle yorulmak bilmeden çalışma gayreti içindeyiz” ifadesini kullandı.

Barış Aydın, seçim çalışmaları kapsamında ziyaret ettiği hastanede, hasta ve hasta yakınları ile sohbet etti, sağlık sistemine ilişkin görüş ve taleplerini sordu.Hasta ve yakınlarının destek ve övgüleri ile karşılaşan Aydın, hükumetin icraatları hakkında halkın takdirini kazanmanın kendileri için en büyük motivasyon kaynağı olduğunu dile getirdi.

Barış Aydın, AK Parti’nin aynı bölge adaylarından Ali İhsan Arslan’la birlikte Çankaya’da esnaf ve vatandaşları da ziyaret etti. Bir alışveriş merkezinde müşteriler ve esnafla bir araya gelen iki aday, vatandaşların sorunlarını, öneri ve taleplerini dinledi. Adaylar,seçmenlerden aldıkları destekten memnun kaldılar. Esnaf ziyareti sırasında vatandaşların sorunlarını not alan adaylar,seçilerek Meclis’e girmeleri durumunda bu sorunlarla yakından ilgilenme sözü verdiler.

Ak Parti Ankara 1. Bölge Milletvekili Adayları Barış Aydın ve Ali İhsan Arslan, Altınçatı Oran Yaşlı Bakımevi’ne yaptıkları ziyarette de burada kalan yaşlı vatandaşlarla sohbet ettiler. Ziyarette bakım evinde kalan yaşlı vatandaşlara sağlık sektöründeki reform ve yeniliklerden memnun kalıp kalmadıkları soruldu. Ülke ve Ankara hakkındaki görüşlerini de dile getiren bakım evi sakinleri genel olarak memnuniyetlerini dile getirdiler.

ANKARA İÇİN DİREKT UÇUŞ TOPLANTISI

Barış Aydın, yıllardır mücadelesini verdiği Ankara’dan önemli dış merkezlere doğrudan uçuşların artırılması konusunda ASO’da düzenlenen toplantıya katıldı.

TBMM Başkanı Cemil Çiçek Başkanlığında ve ASO ev sahipliğinde gerçekleşen, ATO ve çeşitli sivil toplum kuruluşları ve resmi kurum temsilcilerinin katıldığı toplantıdan Ankara için önemli bir karar çıktı. Mevcut yurtdışı direkt uçuşların sayısının 2 seferden toplamda 9 sefere çıkarılması konusunda mutabakata varıldı.

Barış Aydın, Avrupa ve dünyanın önemli şehirlerine direkt uçuşların yetersizliğinin Ankaralı işadamları için ciddi sıkıntı yarattığını ve Ankara ekonomisine zarar verdiğini belirterek,İstanbul aktarmalı uçuşa takılmadan tek seferde yurt dışı seyahat imkânının artırılması yönünde atılan bu adımın son derece hayırlı olacağını ifade etti.

Aydın, ASİAD Başkanlığı dolayısıyla ve TÜGİAD Ankara Şube Başkanlığı görevi sırasında Ankara’dan direkt uçuşların artırılması konusunu her platformda dile getirmiş, TÜGİAD Ankara Şube adına bu taleple THY’ye resmi başvuruda bulunmuştu.

ASTOP ÖDÜLLERİ

Barış Aydın,Ankara Sivil Toplum Kuruluşları Platformu’nun (ASTOP), toplum için önemli görevleri layıkıyla yerine getirmiş isimlere vefa borcunu ödemek amacıyla düzenlediği “Vefa Ödülleri” törenine de Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan’la birlikte katıldı.

ASTOP’unbu alanda ödüle layık gördüğü başarılı isimlere ödülleri, genç kuşak temsilcilerden ASİAD Başkanı olarak Barış Aydın ile ATO Başkanı Nurettin Özdebir, ASO Başkanı Salih Bezci ve ASTOP Dönem Başkanı Nezih Allıoğlu tarafından takdim edildi.

Ödül Töreninde kısa bir konuşma yapan Aydın, sivil toplum ruhunun önemini vurguladı. Aydın, sivil toplum kuruluşlarıyla olan bağının hiçbir zaman kopmayacağını kaydetti.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile