Atakum Belediye Başkanı Burma Pdr Öğrencilerini Ağırladı

Türk Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Derneği'nin OMÜ'de düzenlediği eğitim seminerine katılan 35 üniversiteden 850 öğrenci, Atakum Belediye Başkanı Metin Burma'nın konuğu oldu.

Atakum Belediye Başkanı Metin Burma, bu yıl 7.'si Samsun'da düzenlenen eğitim seminerine katılan Türkiye ve Kıbrıs'taki 35 üniversiteden 850 PDR öğrencisini Atakum Eğitim ve Eğlence Merkezi'nde ağırladı. Düzenlenen yemeğe Türk PDR Derneği Genel Başkanı Doç. Dr. Tuncay Ergene ile Türk PDR Derneği Samsun Şube Başkanı Prof. Dr. Kutman Ersanlı da katıldı. PDR öğrencilerine Türkiye'nin sağlıklı bir toplum yapısına kavuşması açısından son derece büyük sorumluluklar düştüğünü belirten Başkan Burma, "Sizin
işinizi pek çok kimse küçümseyebilir ama ben çok önemsiyorum. Hele toplumumuzun içinde bulunduğu durumu gördükçe sizlere çok büyük görevler düştüğüne inanıyorum. Yılmadan görevinize odaklanın. Çünkü bu halkın siz ve sizin gibilere çok ihtiyacı var. Sizler sayesinde toplumumuz sağlıklı bir ruh yapısına kavuşacaktır" dedi.
(DY-Y)

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile