Ballihoca Köprüsü'nde Feci Kaza Açiklamasi 2 Yarali

Ballihoca Köprüsü'nde Feci Kaza Açiklamasi 2 Yarali

Tekirdag’in Muratli ilçesinde yasanan trafik kazasinda 2 kisi yaralanirken, araçta sikisan talihsiz sürücü 1 saatlik çalisma sonucu kurtarilabildi.

Kaza, gece saatlerinde Muratli - B.Karistiran Karayolu üzeri Ballihoca Köprüsü mevkiinde meydana geldi. Iddiaya göre; Muratli’dan B.Karistiran yönüne dogru seyir halinde bulunan M.M.T. sevk ve idaresindeki 34 EFN 315 plakali kapali kasa ticari kamyon, hafif yagislardan ötürü zeminin de kayganlasmasiyla bir anda yoldan çikarak tarlaya uçtu. Araç, yol kenarindaki elektrik diregine çarparak durabildi. Kazada sürücü M.M.T. ile araçta yolcu olarak bulunan S.H. yaralandi.

Ihbar üzerine olay yerine saglik, emniyet, TREDAS, itfaiye ve UMKE ekipleri sevk edildi. Araçta yolcu olarak bulunan S.H. olay yerine gelen ambulansla Tekirdag Sehir Hastanesi Acil Servisi’ne sevk edilirken, sikisan sürücü M.M.T. için itfaiye ve UMKE ekipleri seferber oldu. Yaklasik 1 saatlik çalisma sonucu araçtan yarali olarak çikarilan talihsiz sürücüye ilk müdahale olay yerinde yapildi. Yarali daha sonra ambulansla Tekirdag Sehir Hastanesi Acil Servisi’ne sevk edildi.

Araç kullanilamaz hale gelirken, tek tarafli yaralamali trafik kazasina iliskin sorusturma baslatildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile