Basın Mensuplarıyla Emniyet Personeli Yemekte Biraraya Geldi

Basın Mensuplarıyla Emniyet Personeli Yemekte Biraraya Geldi

Edirne'nin Keşan ilçesinde, İlçe Emniyet Müdürlüğü personeli ve basın mensupları Emre Restaurant’ta verilen öğle yemeğinde bir araya geldi.

Yemeğe; Keşan İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Yıldız, Müdür Yardımcısı Alptekin Özgen, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Grup Amiri Mustafa Duran, Asayiş Amiri Emrah Üresin, Trafik Komiseri İsmail Cem Yıldız ve polis memuru Güven Demirci ile basın mensupları katıldı.

Yemekte, Keşan’da yaşanan asayiş ve trafik olayları da ele alındı. Keşan’da büyük ölçekli faili meçhul olayın bulunmadığı dile getirilirken, “Basında zaman zaman yaşanan hırsızlık olayları haber olarak yer alıyor. Ancak ilk yaşandığı anda yer aldığı için de failleri meçhul olarak çıkıyor. Bazı hırsızlık olaylarında failler hemen ele geçirilirken bazılarının yakalanması ise zaman alıyor. Netice itibarı ile zaman alsa da yakalanıyor.” denildi.

Yemekte, Dörtyol Kavşağı’na mutlaka üst geçit yapılması gerektiği de belirtildi. Ayrıca Emniyet yetkilileri Keşan’daki trafik sorununun çözülmesi amacıyla yapılması planlanan çevre yolunun bir an önce hayata geçmesi gerektiğini, ayrıca Pazaryeri Projesi kapsamında yapılacak olan kapalı otoparkın da Keşan’ın trafiğini ciddi bir şekilde rahatlatacağı vurgulandı.

Emre Restaurant Sahibi Enver Polat da emniyet mensupları ve gazetecilere, Emre Restaurant’ı tercih ettikleri için teşekkür etti .
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile