Tepebasi Belediye Baskani Dt. Ahmet Ataç’in, yerel yöneticiler ile temaslari devam ediyor. Baskan Ataç bu kapsamda Ekim ayinda trafik kazasi geçiren Konya Tuzlukçu Belediye Baskani Nurettin Akbuga’ya geçmis olsun ziyaretinde bulundu. Bulusmada Baskan Ataç ve Baskan Akbuga, belediyecilik çalismalari üzerine görüs alisverisinde bulundu. Akbuga ve beraberindeki yetkililer, Baskan Ataç’a belediye kütüphanesi ve gezici kütüphaneyi de tanitti. Baskan Ataç’in ziyaretinden dolayi duydugu memnuniyeti ifade eden Baskan Akbuga kendisine tesekkür ederek Tepebasi Belediyesi’nin de basarili çalismalari ile örnek bir belediye oldugunu ifade etti.
Baskan Ataç ise CHP’li yerel yönetimler arasindaki diyalogun, belediyecilik çalismalarina da olumlu yansidigini vurguladi.
Baskan Ataç'tan Tuzlukçu'ya Geçmis Olsun Ziyareti
Tepebasi Belediye Baskani Dt. Ahmet Ataç, Konya Tuzlukçu Belediye Baskani Nurettin Akbuga’yi ziyaret ederek geçirdigi trafik kazasindan dolayi geçmis olsun dileklerini iletti.



















