Başkan Eşkinat Esnaf Ve Meslek Odaları Ziyaretlerine Devam Ediyor

Başkan Eşkinat Esnaf Ve Meslek Odaları Ziyaretlerine Devam Ediyor

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, esnaf ve meslek odaları ile yaptığı görüş alışverişine Tekirdağ Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası ile Tekirdağ Terziler Konfeksiyon Tuhafiye Giyim Sanatkarları Esnaf Odası’nı ziyaret ederek devam etti.

İlk ziyaretini Tekirdağ Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası’na yapan Başkan Eşkinat, oda başkanı Şenol Turan ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldi.

Tekirdağ Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası’nın üyelerinden gelen istek ve şikayetlerin görüşüldüğü ziyaret yaklaşık 1 saat sürerken Başkan Eşkinat, Süleymanpaşa ilçesinde yaşanan değişim, belediyenin yol yapım çalışmaları ve geleceğe dair projeleri ile ilgili bilgi verip görüş alışverişinde bulundu.

Günün ikinci ziyaretinde Tekirdağ Terziler Konfeksiyon Tuhafiye ve Giyim Sanatkarları Esnaf Odası ile bir araya gelen Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, oda başkanı Hüseyin Özen ve derneğin yönetim kuruluna yönelik yaptığı konuşmada, “Kuruluşunun 3. yılını kutladığımız Süleymanpaşa Belediyemizin şu ana kadar gerçekleştirdiği projeler ve yaptığı yatırımlar hakkında sizlere bilgi vermek, gelecek yatırımlarımız hakkında da görüş alışverişinde bulunmak için buradayım. Vatandaşlarımızın çektiği zahmetlerin hepsinin farkındayım. Bu zahmetlerin güzelliklere dönüşmesi en çok beni mutlu ediyor ve bu yönden çalışmalarımızı arttırarak devam ediyoruz. Süleymanpaşa Belediye Başkanı olduğum ilk gün söylediğim gibi; bu şehri birlikte yönetiyoruz, birlikte yönetmeye de devam edeceğiz. Tekirdağ Terziler Konfeksiyon Tuhafiye ve Giyim Sanatkarları Esnaf Odası olarak sizlerin bizlerden istekleri ve var ise şikayetlerini öğrenmek, daha doğru bir yol çizmek için yanınızdayım” ifadelerini kullandı.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile