Bayraklı Belediyesi Nene Hatun Kız Misafirhanesi'ne İlgi Yoğun

Bayraklı Belediyesi Nene Hatun Kız Misafirhanesi'ne İlgi Yoğun

Bayraklı Belediyesi’nin hayata geçirdiği projelerden biri olan Nene Hatun Kız Misafirhanesi'ne ikinci yılında da ilgi çok yüksek oldu.

108 kişi kapasiteli kız misafirhanesine başvuru sayısı 285 oldu. Başvurular da ders başarı kıstasına göre yerleştirme yapılacağı bildirildi.

Her odasında özel banyosu bulunan, dört ve altı kişilik odalardan oluşan modern bir yurtta kalacakları için mutlu olduklarını belirten kız öğrenciler, "Belediyeye bu hizmetinden dolayı teşekkür ediyoruz. Bize adeta otel konforunda bir yer hazırlamışlar" diye konuştu.

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ da, kapasitenin üzerinde başvuru olan misafirhaneyi hayata geçirmenin ne kadar isabetli bir seçim olduğunu bir kez daha gördüklerini söyledi.

Misafirhaneyi ziyaret edip, çalışmalar hakkında bilgi alan Başkan Karabağ, aileler ve öğrencilerle de bir süre sohbet etti ve "Üniversiteyi kazanan ve farklı kentlerden İzmir'e gelen öğrencilerimiz için barınma ilk ve en önemli ihtiyaç. Gençlerimizin barınma sorununun büyük olduğunu biliyoruz. Belediye olarak bu tesisi yapmakla sorunun giderilmesine bir katkımız olduğunu görüyoruz. Ne kadar gerekli bir iş yapmışız" dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile