Bayrampaşa‘da Bir Grup, Ellerinde Taş Ve Sopalarla İşyerini Bastı

Bayrampaşa‘da bir grup ellerinde taş ve sopalarla bir işyerini basarak, adeta terör estirdi. İşyeri baskını, yakınlardaki bir bankanın güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi.

Olay, yaklaşık 2 hafta önce Abdi İpekçi Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, elektrik aksesuarları satan A.A., dükkanına gelen bir müşteri ile 50 TL‘lik tamir ücreti nedeniyle tartıştı. Tartışmanın ardından işyerinden ayrılan müşteri, ertesi gün yanına yaklaşık 30 arkadaşını da alarak dükkanın önüne geldi. Ellerinde sopa ve taş bulunan grup, A.A.‘ın işyerine saldırdı. İşyerinin camlarını kıran grup, ortalığı adeta savaş alanına çevirdi. Saldırı karşısında korkuya kapılan çevredeki vatandaşlar

kaçışmaya başladı. Yaşananlar, sokakta bulunan bir bankanın güvenlik kameraları saniye saniye kaydedildi. Mahalle sakinleri de şehir eşkıyalarına ellerine geçirdikleri bilardo sopalarıyla cevap verdi. Yaşanan dehşet anında şehir eşkıyaları işyeri sahibi A.A.‘yı da elinden yaraladı. Eşkıyalar baskının ardından kaçarak izlerini kaybettirirken, işyerinde büyük çapta maddi hasar meydana geldi. Olayın ardından Bayrampaşa Asayiş Bürosu Amirliği‘ne bağlı polisler şehir eşkıyalarının izini sürmeye başladı.

Güvenlik kamerası kayıtlarından kimlikleri tespit edilen saldırganlar aynı gün yakalanarak gözaltına alındı. Saldırganlar "yaralama, işyeri baskını ve ızrar" suçundan haklarında yasal işlem yapıldıktan sonra tutuksuz yargılanmak üzere serbest kaldı.

Elinden yaralanan işyeri sahibi A.A. ise gittiği hastaneden "6 ay iş göremez" raporu aldı. A.A.‘nın, yaşanan olayın ardından işyerini devrettiği öğrenildi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile