Beşiktaş yöneticisi Erdoğan Toprak: İyi bir fikstür çektik

Beşiktaş Kulübü Başkan Yardımcısı ve İstişare Heyetleri Başkanı Erdoğan Toprak, iyi bir fikstür çektiklerini söyledi.

Haliç Kongre Merkezi

Beşiktaş Kulübü Başkan Yardımcısı ve İstişare Heyetleri Başkanı Erdoğan Toprak, iyi bir fikstür çektiklerini söyledi.

Haliç Kongre Merkezi Sadabat Salonu'nda yapılan 2010-2011 sezonu Süper Lig fikstür çekiminde siyah - beyazlı kulübü temsil eden Erdoğan Toprak, "İyi bir kura çektiğimizi düşünüyorum. Sezonun ilk maçını ligin yeni takımlarından Bucaspor'la oynayacağız. Onlara da yeni sezonda başarılar diliyorum. Olumlu bir fikstür çektik. Hedefleri olan bir takımız, şampiyonluk istiyoruz. Avrupa kupalarında başarılı bir noktaya gelmek istiyoruz. Buna da hazırız." şeklinde konuştu.

Sezonun ilk derbisini 5. haftada Fenerbahçe ile deplasmanda oynayaklarını hatırlatan Erdoğan Toprak, "Bu bizim için bir dezavantaj değil, Şükrü Saraçoğlu Stadı'na alışkın bir takımız. Tüm maçlarımızı kazanmak istiyoruz." ifadelerini kullandı.

Toprak, son olarak Bursaspor'la İnönü Stadı'nda ilerleyen haftalarda oynayacakları maçta yeşil - beyazlı taraftarları alıp almayacakları yönündeki soruya ise şu karşılığı verdi: "Güzide bir kulüp şampiyonluklarından dolayı kutluyorum. Bizim maçımızda şampiyon oldular. Biz bunun kıskançlığını yaşamadık. Kapımız bütün takımların taraftarlarına açık."

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile