Bingöl'deki Otobüs Kazasinda Yarali Sayisi 21'E Yükseldi

Bingöl’de kontrolden çikan yolcu otobüsünün yan yattigi kazada yarali sayisi 21’e yükselirken, Vali Ahmet Hamdi Usta ve Bingöl Milletvekili Zeki Korkutata yaralilari hastanede ziyaret etti.

Alinan bilgilere göre, Bingöl-Karliova karayolunda meydana gelen ve henüz sürücüsü ögrenilemeyen 34 SD 1821 plakali yolcu otobüsü, kar yagisindan dolayi kontrolden çikarak yan yatti. Kazada yarali sayisi 21’e yükselirken, yaralilar Karliova ve Bingöl Devlet Hastanesi’ne kaldirildi.

Bingöl Valisi Ahmet Hamdi Usta ve AK Parti Bingöl Milletvekili Zeki Korkutata yaralilari hastanede ziyaret ederek durumlari hakkinda bilgi aldi. Vali Usta yaptigi açiklamada, "Bingöl Karliova’daki tek tarafli otobüs kazasinda yaralanan vatandaslarimizi Bingöl Milletvekilimiz Zeki Korkutata ile birlikte hastanede ziyaret ettik. Daha sonra gelenlerle birlikte 21’e ulasan yaralilarimizin durumu hakkinda bashekimimizden bilgi aldik. Hayati tehlikeleri yok. Hepsinin durumu iyi. Tedbir amaçli tedavilerine devam ediliyor. Allah beterinden saklasin. Her birine acil sifalar diliyorum" dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile